کد خبر:۹۰۶۴۹۸
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

جمع‌آوری طرح‌های شرکت‌های دانش‌بنیان آذربایجان شرقی برای مقابله با ویروس کرونا

مسئول کمیته علم و فناوری ستاد مقابله با کرونا در آذربایجان شرقی گفت: طرح‌های مختلف از شرکت‌های دانش‌بنیان استان برای مقابله با کرونا به این کمیته ارائه شده که پس از بررسی به نهاد‌های ذیربط ارجاع داده می‌شود.

حسن ولی زاده، مسئول کمیته علم و فناوری ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا در آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به تشریح عملکرد این ستاد برای مقابله با ویروس کرونا گفت: هر چند که راه مقابله با شیوع بیشتر ویروس و بیماری کووید ۹۱ در حال حاضر، رعایت بهداشت فردی و رعایت فاصله اجتماعی است، اما راه رسیدن به درمان قطعی آن، تولید واکسن برای این بیماری خطرناک، همانا تحقیقات علمی و استفاده از علم و فناوری و هم افزایی توانمندی‌های مراکز علمی و فناوری است که در این مسیر کشور ما از کشور‌های پیشرو محسوب می‌شود.

ولی زاده مطرح کرد: طرح‌های مختلف از شرکت‌های دانش بنیان استان برای مقابله با این ویروس به کیمته علم و فناوری ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا ارائه شده است پس از بررسی کارشناسانه، تصویب و جهت صدور مجوز‌های مربوطه به نهاد‌های ذیربط ارجاع داده می‌شود.

مسئول کمیته علم و فناوری ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا مطرح کرد: خدا را شاکریم که با تلاش و همّت دانشمندان و پژوهشگران فعّال دانشگاه‌های استان، شاهد طرح‌هایی قابل توجه از نظر تعداد و بسیار مفید و مؤثر برای جلوگیری از شیوع و همچنین تشخیص بیماری کرونا هستیم.

رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با تأکید بر جایگاه دانشگاهیان در حل مسائل و نیاز‌های جامعه تصریح کرد: در مقابله با بحران کرونا و مسائل پیرامون آن دانشگاه‌ها نقش بی بدیلی دارند و جامعه ما شاهد تلاش بی‌وقفه اساتید و پژوهشگران حوزه‌های علم و فناوری و پزشکی و. در مسیر یافتن واکسن، ساخت تجهیزات مقابله با ویروس، ضد عفونی محیط و ... است و این اعتماد ایجاد شده فرصت مغتنمی است تا با این پشتوانه مطمئن، شاهد ایفای نقش مهم و اساسی دانشگاه‌ها در دوران پسا کرونا باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار