آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۷۸۸۳
به رغم مخالفت‌های داخلی صورت گرفت

توافق سودان با رژیم صهیونیستی برای گشایش سفارتخانه‌

به رغم مخالفت‌های داخلی در سودان، یک منبع دولتی در این کشور از توافق خارطوم و تل آویو برای گشایش سفارتخانه «در سریعترین زمان ممکن» توسط دو طرف در جریان سفر دیروز (دوشنبه) رئیس سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی به سودان، خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری امروز (سه شنبه) «آناتولی» اعلام کرد که در جریان سفر دیروز «الی کوهن» وزیر جاسوسی رژیم صهیونیستی به کشور سودان که اخیرا عادی‌سازی روابط خود با تل آویو را اعلام کرده است، توافق شد که دو طرف هر چه زودتر سفارتخانه‌های خود را افتتاح کنند.

یک منبع دولتی سودان که نام وی منتشر نشده، به خبرگزاری آناتولی گفت که موضوع اصلی این سفر غیر علنی و کوتاه کوهن به خارطوم، تقویت روابط و تبادل سفارت‌خانه‌ها بوده است.

به گفته این منبع، وزیر صهیونیست دو دیدار جداگانه با «عبدالفتاح البرهان» رئیس «شورای انتقالی سودان» و «یاسین ابراهیم یاسین» وزیر دفاع این کشور داشته است.

منابع صهیونیست نیز خبر دادند که در این سفر کوهن، مسایل دیپلماتیک، امنیتی و همکاری‌های اقتصادی بین دو طرف را نیز مورد بحث و بررسی قرار داد.

بنا به این گزارش، پیوستن رژیم صهیونیستی به شورای کشور‌های ساحل دریای سرخ و خلیج عدن، از جمله موضوعاتی بود که در این دیدار‌های جداگانه مورد بررسی قرار گرفت و توافق شد که به زودی یک هیئت سودانی به سرزمین‌های اشغالی فلسطین سفر کند.

با وجود موافقت دولت سودان برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، مخالفت‌های گسترده‌ای در این کشور علیه این تصمیم شورای انتقالی سودان صورت گرفته است.

در تاریخ ششم ژانویه در پی سفر «استیون منوچین» وزیر خزانه‌داری آمریکا به خارطوم، سودان توافقنامه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را همزمان با دریافت کمک مالی از واشنگتن و چند هفته پس از حذف نام سودان از فهرست کشور‌های حامی تروریسم توسط آمریکا، امضا کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری سابق آمریکا در اواخر مهر امسال گفت که پس از پرداخت ۳۳۵ میلیون دلار توسط سودان به عنوان غرامت به خانواده‌های آمریکایی قربانی تروریسم، نام این کشور را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم حذف می‌کند.

«عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر سودان نیز اعلام کرد که خارطوم غرامت درخواستی برای قربانیان انفجار سفارتخانه‌های آمریکا در کنیا و تانزانیا در سال ۱۹۹۸ را به منظور حذف نام این کشور از فهرست کشور‌های حامی تروریسم آمریکا را حواله کرده است.

«مایک پمپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا یک روز پس از اعلام توافق عادی‌سازی روابط «خارطوم» با «تل آویو» در روز ۱۶ دی اعلام کرد که آمریکا پس از ماه‌ها مذاکره دستور حذف نام سودان از فهرست حامیان تروریسم را امضا کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار