مسئول گروه جهادی علویون دانشگاه مازندران گفت: اعضای گروه جهادی علویون، پس از آسیب شناسی فراوان، منطقه حاشیهنشین دویست دروازه را جهت استقرار و فعالیت فرهنگی و آموزشی انتخاب کردند.
فاطمه اکبری، مسئول گروه جهادی علویون دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: اعضای گروه جهادی علویون، پس از آسیب شناسی فراوان، منطقه حاشیهنشین دویست دروازه را جهت استقرار و فعالیت فرهنگی و آموزشی انتخاب کردند. در حال حاضر فعالیت خود را شروع کرده و تا جایی که برایمان مقدور است در تلاش هستیم تا برای مردم مفید واقع بشویم.
اکبری با اشاره به اینکه در گذشته نیز گروههای جهادی دیگری در این منطقه فعالیت میکردند، گفت: آسیب شناسی کاری نیست که یک گروه به تنهایی بتواند آن را انجام دهد. هر گروه با توجه به نوع فعالیتش با زاویه دید متفاوتی میتواند پی به مشکلات و چالشهای منطقه ببرد که سعی میکنیم با آنها ارتباط گرفته و از تجربیاتشان استفاده کنیم.
مسئول گروه جهادی علویون در رابطه با منطقه هدف گفت: ساکنین منطقه بیشتر مهاجرین ترک زبان هستند که از آذربایجان به کشور ما آمدهاند. پنجشنبهها ۳ ساعت برای دانشآموزان پسر و جمعهها ۳ ساعت برای دختران کلاس رفع اشکال درسی در پایه اول تا نهم برگزار میکنیم. البته رفع اشکال به مدت ۴ هفته در ایام امتحانات دانشجویان که عهدهدار این فعالیت هستند متوقف شده، ولی پس از آن تا اردیبهشت در این سال تحصیلی ادامه دارد.
وی از تاثیر مثبت آموزش در این منطقه خبر داد و گفت: تدریس پایههای درسی مقطع ابتدایی برای دانشجویان رشتههای مختلف اصلا کار سختی نیست، ولی برای دانشآموزان بسیار حیاتی و ارزشمند است. در ادامه آسیبشناسی از این منطقه با فراهم کردن امکان حضور پزشک زنان و انجام معاینات لازم سعی کردیم به شناخت و حل مشکلات در این زمینه نیز بپردازیم.
اکبری با تاکید به اینکه گروه جهادی علویون در ایام همهگیری بیماری کرونا در راستای مبارزه با شیوع این ویروس نیز فعالیت داشته، گفت: از جمله فعالیتهای ما در عید نوروز و ماه رمضان سال ۹۹ راهاندازی کارگاه تولید ماسک طی دو دوره ۴۰ بوده است. در این مدت دو بار با توزیع بستههای معیشتی در پویش کمک مومنانه شرکت داشتیم، همچنین برای شب یلدا ارزاقی به این مناسبت توزیع کردیم.