آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۹۳۴۵

ستون‌نویس پاکستانی: ۴ دهه مقاومت ایران خاری است در چشم اسرائیل

ستون‌نویس یک روزنامه پاکستانی نوشت، رژیم صهیونیستی شریک جرم اصلی آمریکا در تحمیل اقدامات ظالمانه علیه ایران است، اما طی بیش از ۴ دهه مقاومت ملت ایران به خاری در چشم اسرائیل و مدافعان آن تبدیل شده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «تنویر قیصر شاهد» طی مقاله‌ای با عنوان "نگاه تهاجمی اسرائیل" که روز دوشنبه در روزنامه اردو زبان «اکسپرس» منتشر شد، با اشاره به یاوه‌گویی‌های اخیر مسوولان نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و برنامه‌های هسته‌ای کشورمان، افزود: به رغم مواضع صریح و روشن مقام‌های بلندپایه سیاسی-نظامی ایران مبنی بر صلح آمیز بودن برنامه‌های هسته‌ای این کشور، صهیونیست‌ها کورکورانه مدعی خطرناک بودن اهداف ایران هستند.

وی اضافه کرد: هدف اصلی اسرائیل، تحریک آمریکا به ویژه دولت جدید این کشور برای همراهی با سیاست‌های تهاجمی آن رژیم است تا بتواند حمایت قوی را از سایر مدافعان خود جلب کند. رژیم صهیونیستی شریک جرم آمریکا در تحمیل اقدامات ظالمانه علیه ایران است که به موجب آن مردم ایران سال‌ها این سیاست‌های تهاجمی را متحمل شدند.

این تحلیلگر پاکستانی افزود: صهیونیست‌ها ۴۰ سال پیش تاسیسات هسته‌ای عراق را بمباران کردند، اقدامی که حتی رئیس جمهوری وقت ایالات متحده را وحشت‌زده کرد. اما در بحث ایران، اسرائیل باید مراقب هرگونه اشتباه خود باشد، زیرا اقدام علیه تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران پیامد‌های بسیار وحشتناک برای این رژیم و متقابلا منطقه و جهان خواهد داشت.

وی اظهار داشت: ایرانیان به خوبی از ماهیت و میزان تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی آگاهند و می‌دانند که اسرائیل درصدد جنگ روانی است و توانایی اقدام نظامی را ندارد؛ بنابراین رژیم صهیونیستی با روحیه تجاوزگرانه باید متوجه تحرکات خود باشد.

تنویر شاهد گفت: صهیونیست‌ها نسبت به هرگونه بازگشت دولت جدید آمریکا به توافق هسته‌ای ایران وحشت‌زده هستند و تمامی تلاش‌های آنان بر مخدوش کردن فضای صلح و ثبات منطقه و اتخاذ اقدامات خرابکارانه برای تحت فشار قرار دادن دولت بایدن متمرکز شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار