نشست استانی سومین کنگره ملی خانواده با موضوع سبک زندگی رضوی از منظر قرآن و سنت در ایلام برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی و میلاد با سعادت حضرت زهرا (س)، ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ سومین کنگره ملی خانواده در بستر فضای مجازی در استان ایلام برگزار شد.
در این نشست که با همکاری موسسه قرآن و عترت طاها دهلران و مرکز نیکوکاری کرامت دهلران و بنیاد ملی خانواده برگزار شد، بیش از ۵۰ نفر از فعالان قرآن و مربیان فرهنگی-اجتماعی و مادران دغدغهمند در حوزه تربیت فرزندان به صورت آنلاین شرکت داشتند.
حسین لاهوتی، استاد دانشگاه و متکلم این کنگره با گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و روز زن به اصول تربیت صحیح از نگاه قرآن پرداخت و گفت: تربیت اسلامی و الهی میتواند منجر به انقلابهای بززرگ درون انسانی و جامعه شود.
لاهوتی، پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را مرهون تربیت سالم امام خمینی (ره) در درون یک خانواده متدین دانست که باعث شد خداوند ایشان را یاری کرده و حبّ او را در دل آحاد جامعه قرار دهد که نتیجه آن احیای دین پیغمبر در دنیای ستمشاهی بود.
این استاد دانشگاه تلاش حضرت زهرا (س) برای تربیت الهی ائمه را از این نوع تربیتهای اسلامی دانست که در جوامع کنونی باید الگوی بشریت قرار گیرد.
وی با بهرهگیری از تفسیرآیات قرآن کریم به تبیین جلوههای تربیت اسلامی پرداخت و افزود: انتخاب مربی و تربیتکننده مهمترین عامل برای شکلگیری شخصیت پاک فرزند است به همین دلیل باید در انتخاب معلم و تربیتکننده برای فرزندان دقت کرد.
مدیر مؤسسه دارالحافظین ارومیه در ادامه درس تربیتی خود با بیان اینکه هرکس در راه خدا گام بردارد دنیای او نیز تامین میشود، عوامل مؤثر در تربیت صحیح فرزندان را اینگونه برشمارد: روح پاک و بلند، جسم سالم، تعلیم وتربیت و تغذیه پاک که همگی این صفات باید در باطن فرد تربیتکننده وجود داشته باشد تا ماحصل آن فرد تربیتشدهای مطلوب خواسته اولیای الهی باشد.
وی به جایگاه سیره رضوی در زندگی و اهمیت لزوم بهکارگیری آموزههای مکتب رضوی در تربیت خانواده پرداخت و خواستار مطالعه مکتب رضوی از سوی مربیان و مادران شد.
این نشست مجازی حدود یک ساعت به طول انجامید که برای بهرهمندی افراد بیشتر به صورت کامل ذخیره و در بستر فضای مجازی در شبکههای اجتماعی واتسآپ و تلگرام و اینستاگرام بارگذاری شد.