آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۱۴۸۵
رحیمی:

تبدیل قطب‌های علمی به علم و فناوری ضروری است

معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: قطب‌های علمی را باید به قطب‌های علم و فناوری تبدیل کنیم و مراکز نوآوری و خلاقیت را به گونه‌ای شکل دهیم که با توسعه فناوری مرتبط شوند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، در نشست هیئت مدیره انجمن علمی پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد ایران که صبح امروز ۲۱ بهمن ۹۹ با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد؛ گفت: قطب‌های علمی را باید به قطب‌های علم و فناوری تبدیل کنیم و مراکز نوآوری و خلاقیت را به گونه‌ای شکل دهیم که با توسعه فناوری مرتبط شوند. علم و فناوری در هم تنیده است. وجهی از فناوری به علم اتکا دارد. اگر به صنایع بزرگ در شهرک‌ها نگاه کنیم با اینکه کار علمی و فناورانه کم نمی‌کنند، اما دغدغه توسعه علمی که باعث توسعه فناوری شوند را اصلاً ندارند؛ بنابراین در هر سیستمی که طراحی می‌شود باید این پیوند را با هم داشته باشند.

وی تصریح کرد: هر چه می‌توانیم باید حوزه ستادی را کوچک‌تر کنیم. آنچه را که می‌توان به نهاد‌های وابسته به وزارت علوم واگذار کنیم نباید در ستاد وزارت انجام دهیم. اصل کار ما نظارت، کنترل، ارزیابی و تهیه گزارش‌های ملی است. نباید در هیچ کار اجرایی ورود پیدا کنیم.

رحیمی درباره پیوستگی حوزه پژوهش و فناوری خاطرنشان کرد: حوزه پژوهش و فناوری باید یک حوزه پیوسته باشد. باید یک مسئول داشته باشد که اصل کارش سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، پایش، نظارت و کنترل باشد. این مسئله اساسی ماست. باید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی را در حوزه مدیریت پارک‌ها محور قرار دهیم. اصلاً این پارک‌های موجود منشاشان سازمان پژوهش‌ها است. خیلی از کار‌هایی که در حوزه ستادی انجام می‌شود را می‌توانیم به سازمان پژوهش‌ها واگذار کنیم بدون اینکه یک نفر نیرو اضافه شود. هم یک سازمان مستقل است و هم یک سازمان کشوری و شناخته شده که ماهیت کار آن با این موضوع مانوس است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار