کد خبر:۹۱۱۴۹۱
رئیس دانشگاه امیرکبیر خبر داد؛

راه‌اندازی برج شماره ۲ فناوری دانشگاه امیرکبیر در اردیبهشت ۱۴۰۰

سید احمد معتمدی با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این دانشگاه راه‌اندازی شده اند، گفت: برج شماره ۲ فناوری این دانشگاه اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ افتتاح می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بازدید حجت الاسلام مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق و برج فناوری ابن سینا دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این دانشگاه راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه را در دستور کار خود قرار داده است، افزود: برنامه داریم در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ برج فناوری شماره ۲ دانشگاه را راه اندازی کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: در برنامه راهبردی این دانشگاه دو موضوع ارتقا سطح بین المللی و تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم را در دستور کار قرار دادیم.

معتمدی اظهار داشت: برای دستیابی به دانشگاه نسل سوم سه محور ایجاد و راه اندازی مراکز نوآوری و فناوری، افزایش قرارداد‌های صنعتی و مهارت افزایی مورد توجه قرار گرفته است.

وی اظهارداشت: در حوزه قرارداد صنعتی امسال نسبت به سال گذشته ۴ برابر جذب بیشتر داشتیم و درحال حاضر رتبه نخست در انعقاد قرارداد‌های صنعتی در میان دانشگاه‌های صنعتی کشور را داریم.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: توجه به مهارت افزایی در صدر فعالیت‌های این دانشگاه قرار دارد به نحوی که هر فارغ التحصیل این دانشگاه باید یک مهارت را بیاموزد.

معتمدی گفت: برای اینکه فعالیت‌های نوآورانه و فناورانه در دانشگاه گسترش یابد مراکز نوآوری در دانشکده‌ها راه اندازی شد که برنامه داریم در تمامی دانشکده‌های این دانشگاه مراکز نوآوری ایجاد شود.

وی عنوان کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز کمک‌های زیادی به راه اندازی مراکز نوآوری دانشگاه داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار