سی و هفتمین نشست میان دوره دفتر تحکیم وحدت از ۲۲ تا ۲۴ بهمن ماه در محل دانشگاه آزاد تهران مرکز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سی و هفتمین نشست میان دوره دفتر تحکیم وحدت با عنوان «تحول در مسئولیت و پاسداری از مشارکت» از ۲۲ تا ۲۴ بهمن ماه در محل دانشگاه آزاد تهران مرکز برگزار شد.
تشریح فعالیتهای دفتر تحکیم وحدت
در مراسم افتتاحیه سی و هفتمین نشست میان دوره تحکیم وحدت محمد گودرزی دبیر این اتحادیه دانشجویی با بیان اینکه دفتر تحکیم وحدت مفتخر به خدمت در تاریخ جمهوری اسلامی است، گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا یکی از اقداماتی که صورت گرفت تهیه طرح آموزشی تشکیلاتی انجمنهای اسلامی دانشجویان بود و این طرح نیز مورد موافقت اولیه وزارت علوم قرار گرفت، اما به دلیل اوج گرفتن بیماری کرونا وزارت علوم و ستاد ملی مقابله با کرونا اجازه برگزاری اردوی آموزشی تشکیلاتی ویژه شورای مرکزی انجمنها را ندادند؛ البته پیگیریم تا با عادی شدن شرایط این اردوها را برگزار کنیم.
وی با اشاره به رونمایی از تلویزیون اینترنتی مردمان به عنوان یکی از فعالیتهای کلان دفتر تحکیم وحدت، افزود: در این تلویزیون اینترنتی به حکمرانی مطلوب، ساختارهای پاسخگوی جمهوری اسلامی، نیازهای مردم و مردم سالاری خواهیم پرداخت.
گودرزی با اشاره با اینکه سی و هفتمین نشست میان دوره دفتر تحکیم وحدت با عنوان تحول در مسئولیت و پاسداری از مشارکت برگزار میشود، اضافه کرد: نشستهای دفتر تحکیم وحدت طی سالهای اخیر با عنوان جمهوریت ناتمام و تکمیل خط امام، مسئولیت مردمی و نظارت همگانی، نوسازی مشارکت و کارآمدی جمهوریت و آزادی، آگاهی و پویایی جمهوری برگزار شده اند با این وجود در سی و هفتمین نشت میان دوره این اتحادیه به وظیفه حاکمیت و مردم در قبال مشارکت با عنوان تحول در مسئولیت و پاسداری از مشارکت خواهیم پرداخت.
وی با بیان اینکه تحول در مسئولیت یعنی اینکه مسئولین هر زمانی که میخواهند به هر روشی هر کاری را انجام ندهند، و بر اساس قانون مداری به انجام وظایف خود بپردازند، تصریح کرد: انقلاب اسلامی به دست مردم رقم خورد و مردم حق حاکمیت را انتخاب کردند با این وجود مردم باید این حق را هم داشته باشند که در شیوه اداره حاکمیت نظر بدهند.
دبیر دفتر تحکیم با تاکید بر اینکه ما تحول در مسئولیت را در انتخابات سال ۱۴۰۰ که امید نسبت به تشکیل دولت جوان حزب اللهی افزایش یافته مطالبه خواهیم کرد، افزود: دولت جوان حزب اللهی نه تنها باید برای بهبود شرایط تلاش کند؛ بلکه باید از انجام اقداماتی که موجب نارضایتی مردم شده اند تا حد امکان بپرهیزد.
گودرزی با بیان اینکه مردم در پشتیبانی از جمهوری اسلامی همواره در صحنه بوده اند با ین وجود اگر امروز کمی و کاستی وجود دارد نتیجه عملکرد کارگزاران ماست نه از قوانین، اضافه کرد: وظیه جمهوری اسلامی این است تا کمی و کاستیها را جبران کند تا مردم نسبت به آرمانها امیدوار باشند و البته مطالبه این آرمانها نیز هنوز در مردم وجود دارد.
وی پاسداری از مشارکت را وظیفه حاکمیت دانست و افزود: حاکمیت نه تنها از مشارکت در انتخابات بلکه باید از همه مشارکتها اعم از مشارکتهای اجتماعی، فرهنگی و مدنی پاسداری کند با این وجود حاکمیت باید نقد، نظر و نظارت مردم را در ابعاد مختلف بپذیرد.
دشمن به کاهش مشارکت در انتخابات و تشدید تحریمها چشم دوخته است حجت الاسلام رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی جریانی است که تداوم آن به نهضت همه انبیا بر میگردد.
وی با بیان اینکه امروز شرایط برای رشد جوانان فراهم است و اگر جوانی اراده کند خدا او را در آغوش میگیرد، اگرچه امتحانات و ابتلائات هم سختتر شده، افزود: اولین قدم یک انسان تشکیلاتی مومن این است که جامعه را هدایت کند و چراغ هدایت برای جامعه باشد، ولی برای هدایتگری انسان خود باید هدایت شده باشد.
رستمی با تاکید بر اینکه اسلام باید به تمدن حاکم در دنیا تبدیل شود و این تمدن به تولید سبک زندگی، دانش و ابزار بپردازد، تصریح کرد: گجینههای اسلام باید به چراغ زندگی بشر تبدیل شوند و ما بتوانیم یک جامعه الگو در دنیا ایجاد کنیم؛ البته نیاز است که ابتدا خودمان ساخته شویم.
وی با بیان اینکه تحول باید از درون انسان آغاز شود، اظهار داشت: ما تحولی که از جانب انسانهای تحول نیافته در باورهای دینی باشد، نداریم؛ با این وجود تحول از انسانهایی شروع میشود که بتهای درون خود را شکسته و متحول شده باشند و پس از آن استعداد متحول شدن را در جامعه به وجود بیاورند.
رستمی با اشاره به اینکه شما جوانان تشکلی قرار است هدایتگر جامعه باشید و لازمه این هدایتگری نیز این است که خود هدایت شده باشید، چون کسی که نیاز است دست او را بگیرند نمیتواند جامعه را رهبری کند، تصریح کرد: باید قبل از هر مطالبه گری از خود مطالبه کنیم و مراقب خود باشیم. به هر روی کسی که راه درست را انتخاب کرده باشد اگر تمام دنیا هم گمراه شوند او گمراه نخواهد شد و آسیب نمیبیند.
وی با بیان اینکه ما امروز در یک فضای مومنانه و در کنار انسانهای مومن تنفس میکنیم، تصریح کرد: داشتن صبر و بصیرت، دوری از تنبلی، شناخت سیاسی و عمق بخشیدن به معارف دینی از الزامات تحول خواهی به شمار میآیند.
رستمی با اشاره به اینکه یک خطر این است که انسان رشد کند؛ اما دین را عمیق نفهمد، اضافه کرد: در تحول خواهی محوریت با ولایت است با این وجود ما باید نسبت خود را با ولایت بشناسیم.
وی با تاکید بر اینکه در دفاع از انقلاب باید غیرت داشت چرا که اگر سست حرکت کنیم حتماً از حملات دشمن ضربات سخت میخوریم افزود: از جنگهای شناختی دشمن سست کردن ما در مقابل حمله به باورهای و ارزشهای دینی است؛ به گونهای که دشمن تعرض خود را از تعرضهای ناچیز شروع میکند و به تدریج تعرضها جدیتر میشود.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با بیان اینکه شیطان ما را تا دم مرگ رها نخواهد کرد با این وجود باید غیرتمندانه در مقابل شیطان بایستیم و ذرهای از ارزشهای انقلاب و دین کوتاه نیاییم، گفت: باید در دفاع از دین و انقلاب همانطور که نسبت به نوامیس خود حساسیم، جدی باشیم؛ البته بعضا این آسیب وجود دارد که ما به بهانه جذب حداکثری در مقابل هجمههایی که به انقلاب میشود کوتاه میآییم.
رستمی با تاکید بر اینکه ما باید خیرخواه هم باشیم و عامل غم دیگران نشویم، افزود:هر کسی که توفیق خدمت به مردم و توفیق اعتلای نظام اسلامی و عمل به قانون اساسی را پیدا میکند باید برای موفقیت او دعا کنیم، چون ابزار خدمت در دست آنهاست و اگر آنها به وظایف خود عمل نکنند منابع و فرصتهای نظام اسلامی به هرز میروند. به هر روی ما از اینکه گفته میشود در این هفت سال فرصت سوزی شده خوشحال نیستیم ما خوشحال میشدیم که اگر فرصتها به درستی شناسایی میشد.
وی با بیان اینکه اخلاق تشکیلاتی مسئله مهمی است که نباید از آن غافل شویم چرا که ما امروز در معرض آزمونهای سختی هستیم، تصریح کرد: باید خود را با اتصال و تحول درون یو هم با بصیرت و شناخت بیرونی خود را برای مجاهدت و فداکاری آماده کنیم.
وی بر ضرورت ارتقاء و انسجام تشکیلاتی در دفتر تحکیم وحدت تاکید کرد و افزود: ما از فرصت سوزیها ها در کشور خوشحال نمیشویم و معتقدیم که باید در نقد عملکردها مراقب باشیم و اخلاق را رعایت کنیم.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با بیان اینکه دشمن به انتخابات سال آینده چشم دوخته، به گونهای که اگر بتواند مشارکت را ضعیف میکند، گفت: اگر آمریکا ببیند مشارکت در انتخابات پایین بوده قطعا به سمت تحریم خواهد رفت، ولی اگر احساس کند مشارکت پایین نیست برای ایجاد فتنه روی جریانها سرمایه گذاری خواهد کرد. پس ضرورت دارد تا برای ایام انتخابات تحلیل داشته باشیم.
سیاستزدگی و سوءمدیریت پیشرفتهای علمی کشور را از بین میبرد
همچنین آقامیری رئیس دانشکده مهندسی فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی گفت: به تعبیر رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب، ایران اسلامی امروز کشوری مستقل، آزاد، مقتدر، باعزّت، متدیّن، پیشرفته در علم، انباشته از تجربههایی گرانبها، مطمئن و امیدوار، دارای تأثیر اساسی در منطقه و دارای منطق قوی در مسائل جهانی، رکورددار در شتاب پیشرفتهای علمی، ر کورددار در رسیدن به رتبههای بالا در دانشها و فنّاوریهای مهم از قبیل هستهای و سلّولهای بنیادی و نانو و هوافضا و امثال آن است با این وجود ما امروز با دو مشکل سیاست زدگی مسئولین و بی کفایتی برخی از مدیران مواجه هستیم که باید آنها را رفع کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید روی بیانیه گام دوم سرمایه گذاری کرده و در جهت تحقق راهبردهای تعیین شده درآن حرکت کنیم، افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب اگر کشوری میخواهد پیشرفت کند باید ثبات امنیت داشته و از توان حفظ تمامیت ارضی خودبرخوردار باشد و البته ما امروز کشوری مقتدر، آزاد و به تعبیری مستقلترین کشور در سطح جهان هستیم.
رئیس دانشکده فیزیک هستهای دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه امام خمینی روحیه حقارت را از مردم گرفت و ما را به یک زندگی جدید بازگرداند به گونهای که امروز ایران مستقلترین و مقتدرترین کشور در دنیا است، تصریح کرد: آمریکاییها این باور را در دنیا به وجود آوردند که هیچ کس نمیتواند به این کشور حمله کند و واقعاً سالهاست که کسی هم به طور رسمی به این کشور حمله نکرده است، اما بمباران پایگاه نظامی عین الاسد هیمنه آمریکا را در منطقه شکست و این نشانه اقتدار ماست.
وی با بیان اینکه اگر پیش از انقلاب نمره ما در علم بین پنج تا ۱۰ بود امروز به نمره ۹۰ رسیدیم تصریح کرد: پیش از انقلاب برای یک استاد دانشگاه کار پژوهشی قابل فهم نبود، چون خودباوری نداشتیم، اما امروز در تولید محصولات علمی شامل مقالات و محصولات دانش بنیان حرف برای گفتن داریم به گونهای که تعداد کل مقالات خارجی از ۴۵۰ مقاله در سال ۵۷ امروز به ۵۰ هزار مقاله در سال افزایش یافته و ما در حال تبدیل شدن به یک رفرنس جهانی هستیم.
آقامیری با اشاره به اینکه از سال ۹۴ فعالیت ما در فن آورهای نو همچون نانو، سلولهای بنیادی، بیوتکنولوژی و هوافضا محدود شده اضافه کرد: متاسفانه تمام تلاشهای علمی با یک سوء مدیریت از بین میروند، چون مسئولان سیاست زده پیشرفتها را به قیمت مرغ و تخم مرغ گره میزنند و این یک سوء مدیریت است.
وی با بیان اینکه سیاست زدگی یعنی اینکه ما منافع مردم را نبینیم، تصریح کرد: دو هفته پیش بزرگترین پالایشگاه در منطقه و دو ماه پیش نیز بزرگترین پروژه آبرسانی جهان از خلیج فارس تا کرمان در کشورمان به بهرهبرداری رسیده، اما این مسائل برای ما مهم نیست و نمیگوییم که این انتقال آب چه تاثیری در آبادانی کشور دارد و این همان سیاستزدگی و سیاه نمایی است.
آقامیری با بیان اینکه آنقدر سیاست زده عمل کردیم که امروز جوانها میگویند انقلاب برای مردم کاری نکرده، افزود: انقلاب اسلامی نتیجه تحولی بود که امام خمینی از نظر روحی، فکری، اخلاقی و فرهنگی در میان مردم به وجود آورد و باعث شد تا ما امروز از نقطه ۱۰ به نقطه ۹۰ برسیم و البته اگر سیاست زدگی و سوءمدیریت نبود شاید جزو کشورهای برتر بودیم.
آقامیری با اشاره به اینکه امام به ما تلقین کرد که ما میتوانیم و رهبر معظم انقلاب نیز همین مسیر را ادامه دادند، اظهار کرد: شاید اگر انقلاب نشده بود ما بعد از ۴۰ سال پیشرفت هم میکردیم، اما ممکن بود به مانند عراق، پاکستان، عربستان و افغانستان کشوری مستقل، آزاد با اقتدار، مطمئن، امیدوار، پیشرفته در علم، متدین و انباشته از تجربههای گرانبها نبودیم.
وی با بیان اینکه مظلومانهترین شاخص علمی در کشور متعلق به صنعت هستهای بوده، افزود: از سال ۶۷ تصمیم گرفته شد تا فعالیتهای هستهای از سر گرفته شود، اما دیگر هیچ کشوری با ما همکاری نمیکرد با این وجود عدهای از جوانان دور هم جمع شدند و این صنعت را شکل دادند.
آقا میری با اشاره به اینکه دشمن برای اینکه مانع پیشرفتهای ما شود دانشمندانی همچون شهریاری، رضایینژاد و فخری زاده را از ما گرفت، اما اشکال ندارد، چون یک کشور برای پیشرفت باید خون بدهد، تصریح کرد: امروز پیشرفتهای ما مرهون امام خمینی و رهبر معظم انقلاب، خون شهدا و مقاومت مردم است و ما باید اینها را پاس بداریم و از سیاست زدگی بپرهیزیم.
فاصله زیادی تا تولید فیلم و سریال مطلوب داریم
شاه آبادی معاون سیمای سازمان صدا و سیما نیز، گفت: در کشورهای دنیا این مدل از صداوسیما که در جمهوری اسلامی اجرا میشود و تصمیماتش بر مبنای نظر مردم است کم داریم.
وی با بیان اینکه امام (ره) از آگاهی شروع کرد، افزود: امام میتوانست با تکیه بر تعداد محدودی از جوانان مطیع و حتی بدون تکیه بر جریانهای چپ التقاطی با حرکتی مثل کودتا حکومت را در دست بگیرد، اما هدف امام تنها سرنگونی شاه نبود.
شاه آبادی تصریح کرد: بودجه یک درصدی برای صداوسیما توسط دولت پذیرفته نشد و حتی ۴۰درصد تبلیغات بازرگانی که توسط بانکها تامین میشد با دستور دولت حذف شد و بعد از آن تبلیغات اپراتوها با دستور وزارت ارتباطات به صداوسیما داده نشد. در واقع بودجه ما نه تنها افزایشی نداشته بلکه از مقدار قبلی خودش هم کمتر شده است.
وی بیان کرد: سرگرمی برای صداوسیما بد نیست، اما اگر نتواند از ماموریت ظاهری خودش، یعنی همان سرگرمی، خارج شود، در عملکرد خود ناتوان بوده است. ما امروز تا تولید فیلم و سریال مطلوب فاصله زیادی داریم.
نیازمند یک انقلاب سوم در عرصههای فرهنگی و اجتماعی هستیم
همچنین سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده سابق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا کسی انتظار نداشت که مردم با آن شور و حال در مراسم جشن انقلاب شرکت کنند واین یک معجزه بزرگ اسلام است میتوان آن را نتیجه گوش دادن یک جامعه به حرف خدا و قرآن دانست و ما باید به ابعاد معنوی و الهی این حرکت پی ببریم.
وی با بیان اینکه پس از گذشت چهل سال ما پرده اول از انقلاب اسلامی را پشت سر گذاشتیم و در حال حاضر وارد گام دوم انقلاب شده ایم تصریح کرد: عزت، اقتدار و عظمت انقلاب در چهل سال اول مدیون ایستادگی و مقاومت در راه حق بود در این چهل سال قدرت سازی در جمهوری اسلامی به طور کامل و جامع محقق شد.
جعفری با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی نه به تمام مستکبرین و ظالمین و نفی همه طاغوتها و قدرتهای مادی بود و ما پای تبعات این نه گفتن نیز ایستاده ایم اضافه کرد: ما در گام دوم انقلاب نیز نیازمند حرکتهایی هستیم که رهبری در این گام نیز مسیرجدیدی را پیش روی انقلاب ترسیم کردند که نیروی جوان انقلابی در تحقق اهداف این گام به عنوان نیروی محوری به شمار میآیند.
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله با طرح این سوال که در گام دوم انقلاب تهدیدهای پیش روی انقلاب چیست و مردم در مقابله با این تهدیدات چه نقشی دارند اضافه کرد: انقلاب اسلامی بدون نقش آفرینی نیروهای مردمی و جوانان بی معناست و استمرار نمییابد و اهداف آن محقق نمیشود با این وجود در این عرصه باید هر کسی با توجه به توانمندی و استعدادی که دارد به ایفای نقش بپردازد و البته مسئله اصلی ما نیز همین است، چون امروز جوانان متعهد انقلابی تا حدودی منفعل شده اند و به نوعی همه منتظرند تا نقشی به آنها واگذار شود.
وی با بیان اینکه در مقابله با تهدیدات فیزیکی، امنیتی و سخت علیه انقلاب اسلامی احساس تکلیف در مردم راحتتر ایجاد میشود تصریح کرد: در چهل سال اول انقلاب هر گاه کشور از جانب دشمن مورد تهاجم قرار گرفته و در داخل با ناامنی مواجه شده ایم مردم و جوانان انقلابی مومن در مقابله با این تهدیدات نقش خود را به خوبی ایفا کرده اند، اما سوال این است در گام دوم انقلاب عرصههای مورد نقش افرینی جوانان چیست؟
جعفری با بیان اینکه در گام نخست بیشتر عرصههای نقش آفرینی مردم عرصههای فیزیکی مثل جنگ، سیل و زلزله و سازندگی بود، اما در گام دوم موضوع خود پردازی، خودسازی، جامعه پردازی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی است تصریح کرد: در گام دوم انقلاب و در مقابله با تهدیدات نرم نیازمند حرکتهای ایجابی هستیم در واقع در گام دوم انقلاب قرار است مراحل سوم، چهارم و پنجم اهداف انقلاب اسلامی تحقق یابد.
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله با اشاره به اینکه حرکتهای چهل سال اول انقلاب با اقدامات چهل ساله دوم تفاوتهای ماهوی دارد، چون در گام اول حرکتها سلبی و در گام دوم حرکتها ایجابی خواهد بود اضافه کرد: در گام دوم ما باید در جهت جامع سازی، پیاده کردن اهداف اسلامی در جامعه، اخلاق، سبک زندگی، اداره جامعه، مدیریت، اقتصاد، عدالت، رشد معنوی جامعه و نمونه سازی از یک جامعه اسلامی حرکت کنیم با این وجود نیروهای جوان انقلابی باید در این حوزهها فکر کنند.
وی با بیان اینکه ما در گام دوم انقلاب و در مواجهه با جنگ نرم نیازمند نیروهای آتش به اختیار هستیم اضافه کرد: در عرصه جنگ نرم ایجاد انگیزه در مردم برای نقش آفرینی در این جنگ به مراتب سختتر و پیچیدهتر است.
جعفری با بیان اینکه انقلاب اسلامی امروز در قدرت سازی به خودکفایی و اوج رسیده و در مرحلهای از بازدارندگی هستیم که هیچ دشمنی جرات حمله به ما را ندارد تصریح کرد: این قدرت سازی موجب شده تا دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور نیز برنامهای نداشته باشد و این بیانگر قدرت و بازدارندگی در کشور است.
با وجود برخی بی عدالتیها مردم همواره در تهدیدات سخت و نیمه سخت پای نظام ایستاده اند
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله با اشاره به اینکه در گام دوم انقلاب تهدیدهای اصلی شامل تهدیدهای نرم بوده و نه تهدیدات سخت اگر چه آماده پاسخگویی به تهدیدات سخت نیز هستیم اضافه کرد: ما برای مقابله با تهدیدات نرم با مشکل مواجهیم بنابراین باید احساس ضرورت در مردم را نیز در این جنگ ایجاد کنیم.
وی با اشاره به اینکه مردم در مقابله با تهدیدات انقلاب اسلامی همواره نقش تعیین کننده، محوری و اصلی را داشتند، چون نظام را متعلق به خود میدانند اظهار کرد: با وجود برخی بی عدالتیها و نارساییها مردم همواره در تهدیدات سخت و نیمه سخت پای نظام ایستاده اند، ولی مسئله این است که باید در عرصه جنگ نرم نیز این احساس ضرورت را در آنها ایجاد کنیم و البته در این مسیر پیچیدگیهایی وجود دارد که باید آنها را حل کرد به همین دلیل رهبر معظم انقلاب جوانان را برای ورود به این عرصه مورد خطاب قرار داده اند اگر چه تاکنون آن حرکت مورد انتظار نیز شکل نگرفته است.
جعفری با تاکید براینکه باید حرکتهای اجتماعی جهت نقش افرینی مردم در عرصه جنگ نرم به سرعت شکل میگرفت افزود: اگر میخواهیم در گام دوم انقلاب نقش افرینی کرده و دین خدا را یاری کنیم باید در خصوص تحقق راههای این نقش آفرینی در گام دوم به تامل و تفکر بپردازیم.
فرمانده سابق سپاه تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب از سال ۹۰ و در بیانات خود در جمع مردم کرمانشاه موضوع نقش آفرینی مردم را پیش کشیدند، اما به دلیل عدم تحقق اهداف ترسیم شده از سوی مسئولین برای به میدان آوردن مردم از سال ۹۷ به جوانان روی آوردند.
وی اضافه کرد: بعد از انتشار بیانیه گام دوم انقلاب برداشتهای انحرافی از این بیانیه بود به همین دلیل رهبر انقلاب سه ماه بعد گفتند معنای بیانیه گام دوم انقلاب این است همان انگیزه ها، حرکتها و همان جهت گیریهایی که توانست این کشور را از زیر لگد مستکبرین خارج کند و برای این کار هم همت بلند لازم بود، الان هم این همتها و انگیزهها وجود دارد. ما امروز نیازمند یک حرکت عظیم در راستای تحقق نقش افرینی مردم در گام دوم انقلاب هستیم و به تعبیری باید انقلابی در انقلاب انجام شود و این همان انقلاب سوم در عرصههای فرهنگی و اجتماعی است.
جعفری با تاکید براینکه ما امروز نیازمند یک انقلاب سوم در عرصههای فرهنگی و اجتماعی هستیم اضافه کرد: همان طور که انقلاب دوم پس از تسخیر لانه جاسوسی اتفاق افتاد امروز نیز باید در عرصههای فرهنگی و اجتماعی انقلاب سومی صورت بگیرد.
مسئول قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله با اشاره به اینکه به میدان آوردن مردم و جوانان در گام دوم انقلاب نیازمند پیگیری، تمرکز، هدایت و فعالیت پی در پی است تا بتوان حرکت عظیم جامعه را در گام دوم انقلاب پیش برد، اما سوال این است کدام یک از این الزامات تاکنون انجام شده اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب تحقق این الزامات را به مجموعههایی از خود ملت تحت عنوان جریانهای حلقههای میانی واگذار کردند که تشکلهای دانشجویی از این قبیل هستند.
وی با بیان اینکه انتظار رهبری در گام دوم انقلاب این است جوانان خودجوش و خودکار وارد عرصه شده و منتظر نمانند تا نقشی به آنها محول شود اضافه کرد: به فرموده رهبر انقلاب اگر جوانان در این عرصه صدها بار با سومدیریتها و نارساییها مواجه شدند باز هم نباید ناامید شوند.
جعفری با بیان اینکه کرونای فرهنگی پیچیدهتر از ویروس کروناست با این وجود در این عرصه اگر نیروی نخبه فرهنگی احساس میکند که کرونای فرهنگی وجود دارد باید به فعالیت در این عرصه بپردازد اضافه کرد: این نقش افرینی میتواند با راه اندازی یک گروه کوچک محلی برای انجام فعالیتهای خاص فرهنگی و اجتماعی در محلات شکل بگیرد و این خیلی هم کار سختی نیست.
کاهش مشارکت زنگ خطری ست که خطر آن بیشتر از انتخاب بد است
غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی نیز گفت: مشارکت مردمی از اهمیت زیادی برخوردار است و بی اعتنایی مردم نسبت به این مسئله به سود کشور نیست. این یک زنگ خطریست که حتی خطر آن بیشتر از انتخاب بد است.
وی افزود: در باب عدم تکثر نامزدهای انتخاباتی ریاست جمهوری، تلاش بر این است که مردمی که قصد دارند به نامزد انقلابی رای بدهند، وقتی پای صندوق رای میآیند، در انتخاب بین چند نامزد خوب در این جبهه شک نکنند که باعث شکست در انتخابات بشود.
حداد عادل تصریح کرد: در باب مجلس ممکن است چند نقطه سیاه وجود داشته باشد ودرصدی از افراد مشکل دار باشند؛ اما در نگاه کلی مجلس کاملا بد و تماماً سیاه نیست و عملکرد مجلس باید بصورت کلی درنظر گرفته بشود، ضمن اینکه هنوز زمان زیادی از روی کار آمدن مجلس نگذشته، پس باید نگاههای انتقادی خودرا تعدیل کنیم، در مجموع کار مجلس خوب است.
وی بیان کرد: در مسئله مخالفت برخی با شفافیت آراء نمایندگان مجلس، این دیدگاه وجود دارد که ممکن است برخی نمایندگان ازترس برخورد بد مردم، به گزینه مدنظرخود که با بررسی به آن رسیده اند، رای ندهند.
در پی سهم خواهی برای زنان نیستیم
مرضیه وحید دستجردی وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز گفت: ما در پی آن نیستیم که برای حضور زنان در انتخابات سهمیه تعیین کنیم، چون فرهنگ مردم ما چه در بین انتخاب کنندگان و چه انتخاب شوندگان بسیار بالاست و با توجه به فرهنگ بالا قطعا زنان ما جایگاه بالاتری نسبت به گذاشتن سهمیه پیدا میکنند.
وی افزود: معتقدیم هرچه زنان بیشتر در صحنه انتخابات حضور داشته باشند، به مسائل زنان، خانواده و کودکان بهتر پرداخته میشود. به عبارتی با توجه به شاخصها و جوانب مختلف، با حضور زنان در عرصه هایی، چون نمایندگی مجلس، شوراها و ریاست جمهوری نقش آنها میتواند موثر واقع شود.
همچنین همزمان با برگزاری سی و هفتمین نشست میان دوره دفتر تحکیم وحدت میزگرد بررسی چالشها و فعالیتهای انجمنهای اسلامی دانشجویان با حضور آقایان بیانی، قائدشرف، کوهی مقدم و دهقان از دبیران سابقه این تاتحادیه دانشجویی برگزار شد.
اکران و نقد و بررسی فیلم «دیدن این فیلم جرم است»، برگزاری نشست «تحلیل ۱۴۰۰ کلمه»، برگزاری نشست شورای عمومی بهمن ماه، برگزاری نشست برهان تخصصی، با محوریت مسئولیت سیاسی، برگزاری نشست برهان حوزه زنان، با محوریت حضور اجتماعی زنان و برگزاری مراسم اختتامیه و اهدای جوایز نشست برهان، تحلیل ۱۴۰۰ کلمه و جشنواره نشریات با حضور حجت الاسلام محمدیان رئیس سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها از دیگر بخشهای سی و هفتمین نشست میاندوره اتحادیه دفتر تحکیم وحدت بود.