به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیونهمین نشست میاندوره دفتر تحکیم وحدت در مشهد مقدس آغاز به کار کرد.
بخشی پور، دبیر اتحادیه دفتر تحکیم وحدت در مراسم افتتاحیه نشست میان دوره این اتحادیه گفت: بعد از فضای کرونایی روند احیای تشکلها را شروع کردیم و با حضوری شدن دانشگاهها این روند سرعت گرفت. اما بعد از شکل گیری شورای مرکزی اتحادیه، اتفاقی که رقم خورد اغتشاشات دامنه داری بود که در دانشگاهها ایجاد شد و ما با آن دست و پنجه نرم میکردیم.
وی افزود: اوایل سال، پیش بینی ما این بود که احتمالا امسال فضای دانشگاه با حواشی زیادی همراه شود، ولی این اندازه از اتفاقات برای جمع حاضر قابل پیش بینی نبود. با این اوصاف دفتر تحکیم بلافاصله بعد از شروع اغتشاشات نسبت به برگزاری دوره شهید رجب بیگی ویژه دانشجویان ورودی جدید اقدام کرد و با برگزاری این دوره بخشی از تشکلهای ما احیا شد.
بخشی پور با بیان اینکه دفتر تحکیم وحدت در جریان اغتشاشات در پنج لایه به نقش آفرینی پرداخت تصریح کرد: دانشگاه یکی از لایههای نقش آفرینی ما بود؛ مثلا بعد از اینکه در دانشگاه الزهرا (س) به ساحت اباعبدالله الحسین (ع) هتاکی شد انجمن اسلامی دانشجویان به طور صریح به موضع گیری پرداخت.
وی با اشاره به اینکه لایه دیگر اثرگذاری تحکیم عرصه فکری دنشگاه بود، افزود: در جریان اغتشاشات تمام اتفاقات در داخل صحن دانشگاه نبود؛ بلکه ما در لایههای فکری تقابلهای شدید داشتیم که در بیانیه ها، نشریات و تریبونهای آزاد نمود مییافتند.
بخشی پور با بیان اینکه فضای عمومی لایه دیگر نقش آفرینی تحکیم بود، گفت: تحکیم در این خصوص چهار بیانیه منتشر کرد که بعضی از مجموعهها بعد از چند ماه به مواضع ما رسیدند.
وی اظهار کرد: عرصه بعدی نقش آفرینی ما جلسات با مسئولین بود. این نوع از جلسات با اعضای اصلی اتحادیه انجام میشد و لایه آخر جلساتی بود که با مسئولین درجه یک که نا امید نسبت به آرمانها بودند، برگزار شد.
دبیر دفتر تحکیم وحدت به احیاء کمیسیونهای این اتحادیه از جمله کمیسیون بین الملل و رسانه اشاره کرد و گفت:در این سالها کمیسیونها تعطیل بود که امسال برخی از آنها به صورت جدی احیا شدند.
بخشی پور با بیان اینکه ما امروز با سه موضع واقع گرایانه، آرمان گرایان مطلق و آرمان گرایان واقع بین روبرو هستیم، اظهار کرد: مهمترین شاخص موضع واقع گرایانه تسلیم وضع موجود بودن است که تحکیم در این دسته قرار نمیگیرد.
وی بیان کرد: در موضع آرمان گرایان مطلق افرادی که در این دسته قرار میگیرند مسائل روزمره را در نظر نمیگیرند، ولی آرمانهایی را که به انقلاب باز میگردد را در نظر میگیرند. صدمهای که این موضع وارد میکند به خود آرمانها است.
دبیر دفتر تحکیم وحدت گفت: کسانی که در دسته آرمان گرایان واقع بین قرار میگیرند دارای یک شخصیت تراز نسبت به موضع خودشان است. فرد آرمان گرای واقع بین امیرالمؤمنین است که هم واقع بین بود و هم آرمان گرا. دفتر تحکیم نیز در دسته سوم قرار میگیرد و ما معتقدیم تمرکز روی شعار آرمان گرایی و واقع بینی به مردم سالاری ختم میشود.