خواستار توسعه روابط میان روسیه و ژاپن هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۵۴۸
پوتین:

خواستار توسعه روابط میان روسیه و ژاپن هستیم

رئیس‌جمهور روسیه امروز اعلام کرد: خواستار توسعه روابط میان مسکو و توکیو هستیم؛ اما هیچ اقدامی در تعارض با قانون اساسی مان انجام نخواهیم داد.
خواستار توسعه روابط میان روسیه و ژاپن هستیم
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری تاس، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز شنبه در سخنانی اعلام کرد گفت که به دنبال بهبود و توسعه روابط کشورش با ژاپن است.

رئیس‌جمهور روسیه در این خصوص گفت که مسکو به توسعه روابط با ژاپن است و در این راستا عمل خواهد کرد؛ اما این روند نباید در تعارض با مفاد قانون اساسی کشورش باشد.

«ولادیمیر پوتین» در این ارتباط گفت: خواهان توسعه روابط با ژاپن هستیم و آن را گسترش خواهیم داد؛ اما هیچ اقدامی در تعارض با قانون اساسی دولت فدرال روسیه انجام نخواهیم داد.

گفتنی است که جزایر کوریل، بین شمال هوکایدو و شبه جزایر کامچاتکا، در دریای اختسک واقع در اقیانوس آرام قرار گرفته‌اند.

این جزایر در روسیه، کوریل جنوبی و در ژاپن، سرزمین‌های شمالی خوانده می‌شود و اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه از پایان جنگ جهانی دوم تاکنون مورد مناقشه روسیه و ژاپن بوده است و دو کشور سعی دارند که بر سر این جزایر به توافق دست یابند.
پربازدیدترین آخرین اخبار