کد خبر:۹۱۲۵۶۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

پاس‌کاری پرونده فساد دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان / بیماران استان برای درمان به پاکستان مراجعه می‌کنند!

مسئول قرارگاه احمدی‌روشن بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: بسیاری از مردم سیستان و بلوچستان اعتماد خود را به بیمارستان‌های استان از دست داده‌اند و بیماران برای مداوا به خارج از استان و حتی به پاکستان می‌روند.

پاس‌کاری پرونده فساد دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان از قوه قضائیه به سازمان بازرسی!

محمدجواد عمرانی، دبیر قرارگاه احمدی‌ روشن بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرو بحث فساد در دانشگاه‌های علوم پزشکی این استان، گفت: اکنون اگر در شهر‌های زاهدان و دیگر مناطق استان سیستان و بلوچستان به عملکرد مسئولین دانشگاه‌های علوم پزشکی در برابر خدمت رسانی به مردم، رجوع کنید متوجه خواهید شد که میزان خدمت در مقابل این حجم نیاز، تقریبا هیچ است.

عمرانی اظهار کرد: بسیاری از مردم نگران این وضعیت هستند؛ چرا که به هرحال همه روزی به درمان در این بیمارستان‌ها نیاز پیدا می‌کنیم. در قبال مدیریت ضعیف بخش سلامت و درمان در سیستان و بلوچستان، بار‌ها درخواست پیگیری کردیم؛ اما دست‌هایی در پشت پرده نمی‌گذارد این تغییرات اتفاق بیفتد.
 
دبیر قرارگاه احمدی‌روشن سیستان و بلوچستان افزود: علاوه بر بخش درمان و سلامت، معضل فساد اقتصادی و مالی تقریبا در سه حوزه دانشگاه علوم پزشکی پا برجاست و در کلان این موضوع باعث ضربه زدن به سلامت مردم نیز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر مردم حتی کادر درمان هم در سیستان و بلوچستان، چندان رغبتی به بیمارستان‌های استان ندارند و این ضعف بزرگی است. در بعضی مواقع، حتی نخ جراحی و ابزار پزشکی ساده در مراکز درمانی پیدا نمی‌شود.

عمرانی یادآور شد: از طرفی، شنیدن خبر فروش سهمیه سوخت دانشگاه‌های علوم پزشکی توسط تعدادی از مسئولان این مراکز در بازار آزاد نگرانی‌ها را دوچندان می‌کند.

این فعال دانشجویی تاکید کرد: وقتی که فردی که مدرک کاردانی علوم آزمایشگاهی خود را به زور و زحمت گرفته و فقط به خاطر ارتباط خانوادگی به سمت مسئول دفتر و مشاور ریاست در امور عمرانی و ساختمانی دانشگاه علوم پزشکی دست پیدا می‌کند، اختلاس میلیاردی در این مراکز نباید موجب تعجب شود.

وی تصریح کرد: بسیاری از مردم اعتماد خودشان را به بیمارستان‌های استان از دست داده‌اند، سرانه پزشک در استان کم است، بیماران برای مداوا به خارج از استان و حتی به پاکستان می‌روند؛ آن وقت هنوز طرح افزایش سهمیه‌های پزشکی معلق است و انحصار مانع از پیگیری این طرح می‌شود.
 
عمرانی در پایان گفت: شنیده‌ایم نامه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خطاب به آیت‌الله رئیسی هم به ریاست قوه رسیده و ایشان نامه را به دادستانی و دادستانی به بازرسی سیستان و بلوچستان رونوشت کرده‌اند. حرف اینجا است که سازمان بازرسی نیز باید پاسخگوی عملکرد چند ساله خود باشد. اگر امیدی به داخل استان بود، حتما از این دستگاه مشکلات را پیگیری می‌کردیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار