شرايط فعلي كشور ضرورت تعامل ميان قوا را افزايش مي‌دهد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۶۱
ابوترابي فرد:

شرايط فعلي كشور ضرورت تعامل ميان قوا را افزايش مي‌دهد

نايب رئيس اول مجلس شوراي اسلامي گفت: تعامل قواي سه گانه از بديهي‌ترين نيازهاي حال و آينده كشور است و شرايط فعلي كشور ضرورت اين تعامل را افزايش مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام ابوترابي فرد شب گذشته در نشست هفتگي جامعه وعاظ تهران اظهار داشت: تعامل قواي سه گانه از بديهي‌ترين نيازهاي حال و آينده كشور است و اين تعامل بايد در سايه عنايت الهي، مسير اهل بيت (ع)، پيشرفت كشور، التزام به قانون اساسي، حول محور رهبري ولايت مطلقه فقيه، باور به جايگاه شرعي و قانوني رهبر كبير انقلاب اسلامي و در اوج قله، به صورت عملي خود را نشان دهد.

وي با بيان اينكه شرايط فعلي كشور ضرورت اين تعامل را افزايش مي‌دهد، افزود: لازم است در سخنراني‌ها و موضع گيري‌ها اين مسئله مهم رعايت شود.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه سخنان خود تصريح كرد: يكي از مسائلي كه بايد تذكر داده شود و با عدم دامن‌زدن به آتش اختلافات و تشنج، آن را مطرح كرد، اين است كه دكتر احمدي نژاد معتقد است كه بعد از اصلاح قانون اساسي در سال 67، اختيارات رئيس جمهور افزايش يافته و بنابراين وزن قوا تغيير كرده و مسئوليت‌ خطير اجرايي و همه مسئوليت‌ها به رئيس جمهور سپرده شده است.

ابوترابي فرد افزود: رئيس جمهور تا قبل از اصلاح قانون اساسي فقط در قبال مردم مسئول بود، اما  در اصلاحيه جديد، رئيس جمهور در برابر مجلس شوراي اسلامي نيز پاسخگو است.

وي با بيان اينكه  رئيس جمهور قبل از اصلاحيه قانون اساسي رابط سه قوا بود، اظهار داشت: اما با تقبل مسئوليت كاملا اجرايي، مسئوليت رابط بودن از وي اخذ، و اجازه استيضاح و انحلال رئيس جمهور و هيئت دولت به مجلس داده شد.

نايب رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: وزن سياسي مجلس افزايش يافته و اين مجلس به صورت مستقل با رأي مردم تشكيل شده و فقط با حكم ولايت مطلقه فقيه قابل انحلال است.

ابوترابي فرد در پاسخ به سوالي در خصوص طرح نظارت بر نمايندگان مجلس گفت: مجلس براي بررسي طرح نظارت بر امور خود، برنامه‌اي دارد كه در دستور كار مجلس است.

وي با تاكيد بر اينكه هدفمندسازي يارانه‌ها از سال‌ها قبل مطرح بوده و ادامه روند فعلي منجر به بن‌بست و بحران اقتصادي است، خاطرنشان كرد: هدفمند كردن يارانه‌ها يك جراحي ضروري براي سيستم اقتصادي كشور است و موجب‌ مديريت در مصرف مي‌شود؛ به نحوي كه اگر بدرستي مديريت شود بخش‌هاي كم مصرف جامعه مي‌توانند افزايش قيمت‌ها را تحت كنترل درآورند و حتي آن را به صفر برسانند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار