آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۶۶۲
سخنگوی ناجا خبر داد

ماموریت نیروی انتظامی از مرز تا مرکز برای تامین امنیت / دختر یکی از پرسنل ناجا اولین شهید سلامت در کرونا بود

حاجیان گفت: ماموریت اصلی نیروی انتظامی برقراری امنیت و آرامش برای مردم از مرز تا مرکز است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار مهدی حاجیان سخنگوی ناجا در نشست خبری تشریح اقدامات یکساله نیروی انتظامی در مقابله با ویروس کرونا که صبح امروز دوشنبه بیست و هفتم بهمن ماه سال جاری برگزار شد گفت: در یکسالی که گذشت متاسفانه تعدادی از مردم عزیز مان را از دست دادیم و خانواده‌های بسیاری داغدار شدند.

وی اضافه کرد: عده زیادی از مردم در این بحران همراهی بسیار خوبی با شبکه بهداشت داشتند و دختر یکی از پرسنل ناجا اولین شهید سلامت در کرونا بود.

سخنگوی ناجا یادآور شد: ماموریت اصلی و ذاتی نیروی انتظامی برقراری امنیت و آرامش برای مردم از مرز تا مرکز است و نه تنها در بحران کرونا از ماموریت این مجموعه کاسته نشد بلکه این وظایف افزایش یافت.
 
حاجیان خاطرنشان کرد: مردم پلیس مقتدر و مهربان می‌خواهند و اگر کسی بخواهد مثل اراذل و اوباش آرامش و امنیت مردم را به خطر بیندازند و به قصد جان و مال مردم و سلب آرامش آن‌ها رفتار کند، پلیس به شدت با آن‌ها برخورد می‌کند.

وی تاکید کرد: آزادی و آرامش و آسایش عمومی حق مردم است و پلیس اجازه نمی‌دهد که اراذل و اوباش این حق را از مردم بگیرد و پلیس خود را در همه حال از آن مردم و برای مردم می‌داند.

سخنگوی ناجا همچنین یادآور شد: نیروی انتظامی خود را موظف می‌داند که خدمتگزاری خود را به خوبی به مردم ارائه کند و این موضوع جزو مولفه‌های ارزیابی فرماندهان این مجموعه است.

حاجیان اضافه کرد: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که مردم از عملکرد پلیس رضایتمندی خوبی دارند و این رضایت طی سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: ۲ هزار و ۴۴ فقره پرونده قضایی برای ۲ هزار و ۲۶۶ نفر از محتکران کالا‌های مختلف تشکیل شده است و این متخلفان به مراجع قضایی تحویل شدند.
 
سخنگوی ناجا درباره آخرین وضعیت سرباز راهور و ورود نماینده مجلس شورای اسلامی به خط ویژه گفت: سرباز ما کار قانونی انجام داده و از ورود نماینده ممانعت کرده است و جای تشکر دارد که مردم از نوع ماهیت مجری قانون حمایت کردند و اینگونه نیست که مجوز ورود به محدوده‌های مختلف برای هر کسی صادر شود و پلیس از حق نیرو‌های خود دفاع می‌کند و فرمانده انتظامی ناجا سردار اشتری سربازان را فرزندان خود می‌دانند و اتفاق فوق مراحل قانونی خود را طی می‌کند.
 
حاجیان گفت: موضوع صدور مجوز جدید ورود برای نمایندگان مجلس شورای اسلامی کذب است و تکذیب می‌شود و نیروی انتظامی از کارکنان خود از جمله سربازان بر مبنای قانون و نه بر اساس رفتارهای هیجانی و احساسی حمایت می‌کند.
 
وی اضافه کرد: پیشنهاد ما برای ثبت نام افرادی که در حوادثی، چون سرقت تلفن همراه، سرقت خودرو و امثال این موارد متضرر شده اند در سامانه پلیس من، برای تسریع در پیشبرد اقدامات لازم جهت شناسایی و دستگیری متخلفان مرتبط است.

سخنگوی ناجا تصریح کرد: فیلمی که در فضای مجازی درباره جریمه افراد بدون ماسک منتشر شده است تکذیب می‌شود و بیشتر در این خصوص با تذکر لسانی موضوع را مدیریت می‌کنیم و تا کنون رانندگان بدون ماسک به هیچ عنوان بابت نزدن ماسک جریمه نشده‌اند.

حاجیان یادآور شد: اگر فردی بالاتر از سرعت مجاز رانندگی کند، چه در دوران کرونا و چه غیر از آن جریمه می‌شود و در محدودیت‌های ترددی فعلی، پلیس نامحسوس هم حضور دارد و علاوه بر این پلیس تخصصی هم رانندگان متخلف را جریمه کرده و با آن‌ها بر اساس قانون برخورد می‌کنند.

وی اضافه کرد: مخدوش کردن پلاک خودرو جرم است و این رانندگان باید پس از تشکیل پرومده توسط پلیس مربوطه، تحویل مراجع قضایی شوند.
 
سردار حاجیان در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو، درباره تعداد مراکز مشاوره ناجا گفت: با هماهنگی با نهادهای دیگر قصد ریشه یابی بزه و نمایش اقتدار در شناسایی علل آسیبهای اجتماعی را داریم و این امر نیازمند مشارکت سایر نهادها است و سامانه ۰۹۶۵۸۰ مشاوره مختلف در سایر حوزه‌ها را به مردم ارائه می‌دهد.
 
وی از بی‌توجهی برخی رانندگان خودرو‌ها به محدودیت‌های ترددی خبر داد و گفت: تا کنون ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار خودرو به محدودیت‌های ترددی بی‌توجه بوده‌اند و این آخرین آماری است که از طرف پلیس در خصوص رانندگان خاطی به ثبت رسیده است و ۴ میلیون و دویست هزار خودرو جریمه شدند.

سخنگوی ناجا گفت: در زمان بحران کرونا نیروی انتظامی در حالت آماده باش بود و به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) در سطح نیرو‌های مسلح برای رسیدگی به امور بیماران کرونایی تشکیل شد.

حاجیان گفت: بیش ار ۲۲۵ هزار بیمار مشکوک کرونا با مراجعه به ۹ بیمارستان ناجا خدمات درمانی لازم را دریافت و بیش از هفت هزار نفر در سطح بیماستان‌های ناجا بستری شدند.

وی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمار ۵ هزار پزشک و پرستار در قالب ۷۲ گروه در طول یکسال گذشته به بیماران کرونایی خدمات رسانی کردند و ناجا ۲۴۸ پزشک و پرستار در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده است.

سخنگوی ناجا یادآور شد: بیش از ۵۱۸ هزار نیرو در هزار و ۹۸۵ نقطه از کشور مستقر بودند و شش هزار ۵۰۰ هزار نفر از پرسنل در ایست و بازرسی در داخل و بیرون شهر‌ها مستقر بوده و اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا را عهده دار بودند.

حاجیان از کشف بیش از ۲۲ میلیون ماسک احتکار شده خبر داد و گفت: یک میلیون ۲۷۳ هزار لیتر مواد شوینده نیز در طول این یکسال از محتکران کشف و ضبط شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار