سالاری گفت: در صورت عدم تمایل پزشکان، برای هیچ پزشکی استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی اجبار و الزامی وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری مسئولان سازمان تامین اجتماعی و سازمان نظام پزشکی کشور با موضوع جزئیات حذف دفترچههای درمانی، صبح امروز سه شنبه بیست و هشتم بهمن ماه سال جاری در سالن اجتماعات تامین اجتماعی برگزار شد.
مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: در حال حاضر از لحاظ فنی ما شرایط نسخه نویسی الکترونیکی را در همه مراکز درمانی زیر مجموعه و طرف قرار داد تامین اجتماعی داریم.
وی اضافه کرد: سعی کردیم موانع و کندیهای موجود را قطع کنیم و مشکلات نسخه نویسی الکترونیکی را روز به روز کاهش دهیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد:در صورت عدم تمایل پزشکان، برای هیچ پزشکی استفاده از نسخه نویسی الکترونیکی اجبار و الزامی وجود ندارد.
سالاری تاکید کرد: در حال حاضر پزشکان وظیفه دارتد که یا با ورود به سامانه تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیکی را در دستور کار خود قرار دهند و یا با سامانههای مورد استفاده شخصی خود بهای پی آی سازمان تامین اجتماعی اتصال پیدا کنند.
وی یادآور شد: به دلیل وجود برخی مشکلات در بعضی از نقاط کشور مثل ضعف اینترنت و مواردی از این قبیل امکان نسخه نویسی الکترونیکی وجود ندارد و در صدد هستیم مشکلات موجود را رفع کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: صدور دفترچههای کاغذی از یک اسفند به بعد متوقف خواهد شد و دیگر هیچ فترچه جدیدی برای بیماری به صورت کاغذی صادر نمیشود.
سالاری تصریح کرد: پزشکانی که تمایل به صدور نسخه الکترونیکی ندارند در دفترچه بیمار نسخه را ثبت میکنند و در صورت دفترچه نداشتن بیمار پزشک در سرنسخه این داروی مورد نیاز را ثبت میکند.
وی از افزایش مراکز تامین اجتماعی در شهرهای کوچک خبر داد و گفت: مصوب شده است که شهرستانهایی که ۲۰ هزار نفر بیمه شده دارند و از وجود درمانگاه محروم هستند، با منابع مالی تامین اجتماعی درمانگاه احداث شود.
سالاری همچنین از راه اندازی بیمارستان تامین اجتماعی در شهرهای فاقد این نوع مراکز درمانی گفت: طی ۱۰ روز آینده نیز در نقاطی که بیمارستان تامین اجتماعی ندارند، برای تاسیس و راه اندازی بیمارستان جهت ارائه خدمات رایگان به جامعه هدف بیمهای تامین اجتماعی اقدام میکنیم.