آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۳۰۷۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

خرسندی: حذف ۳۰ درصدی بودجه دانشجویی در سال جاری / پا درمیانی وزارت علوم هم موثر نبود

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به وضعیت اختصاص بودجه دانشجویی گفت: متاسفانه به دلیل عدم حضور دانشجویان در دانشگاه با کاهش بودجه ۳۰ درصدی مواجه شدیم.

خرسندی: حذف ۳۰ درصدی بودجه دانشجویی در سال جاری / پا درمیانی وزارت علوم هم موثر نبود

سیاوش خرسندی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به وضعیت اختصاص بودجه در سال جاری گفت: امکانات بودجه‌ای دانشگاه ها محدود است. با توجه به فشار کمبود بودجه، تلاش شده که توسعه خوابگاه‌ها متوقف نشود که در مجموع حدود ۱۲ میلیارد تومان در این حوزه هزینه کردیم.

وی با اشاره به کاهش بودجه دانشجویی افزود: هر سال از سوی صندوق رفاه کمک‌هایی در حوزه تغذیه اختصاص پیدا می‌کرد؛ اما امسال به دلیل اینکه دانشجویان در دانشگاه حضور نداشتند و تغذیه به صورت محدود ارائه شد، کمک‌های مالی صندوق رفاه ابلاغ نشد؛ در صورتی که سال قبل حدود ۷ میلیارد تومان کمک دریافت کردیم؛ اما امسال این بودجه را نداشتیم.
 
خرسندی با بیان اینکه بودجه‌ها به دلیل عدم نیاز در حوزه دانشجویی از سوی دانشگاه کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: در بخش‌های دیگر نیز به دلیل عدم حضور دانشجو کاهش بودجه داشتیم. نامه‌ای از سوی وزارت علوم ابلاغ شد که بودجه‌ها را کاهش ندهند و بر روی زیر ساخت‌ها سرمایه گذاری کنند؛ اما به دلیل کمبود بودجه دانشگاه، با کاهش ۳۰ درصدی بودجه در حوزه دانشجویی مواجه شدیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار