هدف از بزرگداشت هفته دفاع مقدس آشنايي نسل جوان با اين واقعه باشد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از همدان، اكبر عباسي، در جلسه ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس كه 14 شهريور ماه در سالن جلسات استانداري همدان برگزار شد، اظهار دشت: آموزش و پرورش در خصوص اين موضوع و شناساندن دفاع مقدس به نسل جوان امروز رسالت بزرگي بر دوش دارد كه انتظار ميرود در اين زمينه نهايت تلاش خود را داشته باشد.
وي در مورد برنامههاي پيشنهادي از سوي كميتهها در راستاي بزرگداشت هفته دفاع مقدس گفت: تمامي كميتههاي ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس ظرف مدت سه روز آينده تا 17 شهريور ماه بايد برنامههاي خود را به دبيرخانه ستاد، تحويل دهند تا در جلسه آينده بررسي و در صورت تصويب اجرايي شود.
الهي تبار، دبير ستاد بزرگداشت هفته دفاع مقدس نيز در اين جلسه از فرماندهان نظامي و انتظامي حاضر در جلسه خواست مهمترين مراسم هفته بزرگداشت دفاع مقدس را كه همان رژه نيروهاي مسلح نظامي و انتظامي است به بهترين نحو ممكن ساماندهي و در اين زمينه پيشنهادهاي خود را مطرح كنند./انتهاي پيام/