کد خبر:۹۱۳۲۷۶

نتیجه ناامیدکننده واکسن انگلیسی کرونا در آفریقای جنوبی

وزیر بهداشت آفریقای جنوبی با ناامیدکننده خواندن تاثیر واکسن آسترازنکا روی نوع جهش یافته ویروس کرونا اعلام کرد که این کشور قصد دارد دوز‌های واکسن خریداری شده را به دیگر کشور‌های آفریقایی بفروشد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، به دنبال نتایج ناامیدکننده واکسن انگلیسی آسترازنکا در مقابله با انواع جهش یافته ویروس کرونا که برای اولین بار در انگلیس و آفریقای جنوبی مشاهده شده است، دولت آفریقای جنوبی قصد دارد واکسن‌های خریداری شده خود را به کشور‌های دیگر ارسال کند.

براساس گزارش روزنامه «میل اند گاردین» چاپ آفریقای جنوبی، زوئلی امخیزهم وزیر بهداشت این کشور سه شنبه شب به وقت محلی گفت، دولت آفریقای جنوبی واکسن‌های خریداری شده خود را به کشور‌های عضو اتحادیه آفریقا که هنوز با ویروس ۵۰۱y.v۲ (نوع جهش یافته در آفریقا) درگیر نشده‌اند پیشنهاد داده است.

وی اضافه کرد، اخبار مربوط به عدم تاثیر واکسن آسترازنکا روی نوع جهش یافته ویروس در آفریقای جنوبی ناامید کننده است، اما ارسال این محموله به دیگر کشور‌ها باعث می‌شود ما بتوانیم هزینه محموله را پس بگیریم.

وزیر بهداشت آفریقای جنوبی خطاب به دیگر کشور‌های آفریقایی در ادامه تاکید کرد، دوز‌های واکسنی که ما خریدیم از طریق پلتفرم اتحادیه آفریقا است که ما نیز بخشی از آن هستیم بنابراین مطمئن باشید که پول خود را هدر نخواهید داد و اقدام بی ثمری نمی‌کنید.

بر اساس گزارش دویچه وله، بر اساس پژوهش مشترک دو دانشگاه انگلیسی، واکسن آسترازنکا در برابر گونه آفریقای جنوبی ویروس سارس‌کوو-۲ محدود عمل می‌کند.

کارشناسان پس از آزمایش بر روی دوهزار و ۲۶ نفر به این نتیجه رسید‌ه‌اند که این واکسن در برابر ویروس جهش‌یافته کرونا از گونه آفریقای جنوبی کارآیی محدودی دارد.

علاوه بر ویروس جهش یافته کشف شده در انگلیس و آفریقای جنوبی، یک گونه جهش یافته دیگر نیز در برزیل مشاهده شده است.

آفریقای جنوبی، روز بیستم بهمن ماه برنامه واکسیناسیون کووید-۱۹ شرکت آسترازنکا را پس از اینکه آمار نشان داد این واکسن حداقلِ محافظت در برابر یک نوع خفیف کرونا ایجاد می‌کند، متوقف کرد چراکه بیم آن می‌رود یک نبرد طولانی با این عامل بیماری زا شکل بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار