آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۳۶۳۰
آخر هفته با استان‌ها|

هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان

دانشجویان در هفته پایانی بهمن‌ ضمن حمایت از نیازمندان و محرومان، در قالب گروه جهادی به زلزله‌زدگان استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان خدمت‌رسانی کردند.

//هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین هفته بهمن‌ماه دانشجویان هم گذشت و با اینکه آنان سرگرم برگزاری آزمون‌های پایان ترم تحصیلی خود بودند، از مسائل، مشکلات و دغدغه‌های مردم غافل نشدند و به پیگیری این امور مشغول بودند.


دانشجویان در این هفته، طبق روال گذشته با جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی اقدام به تهیه بسته‌های معیشتی، فرهنگی و... برای حمایت از نیازمندان و محرومان کردند. در این راستا، گروه جهادی سفیران سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم با مشارکت خیرین و دانشجویان اقدام به تهیه ۳۰۰ بسته گوشت قربانی و توزیع آن بین نیازمندان استان کرد. گروه جهادی شهید محبت‌الله شفیعی بسیج دانشجویی استان ایلام هم به تازگی اقدام به تهیه ۵۰ بسته لوازم‌التحریر و توزیع آن بین دانش‌آموزان نیازمند شهرستان ایوان کرده است.

بیشتر بخوانید:




جدای از آن، دانشجویان به برگزاری اردو‌های جهادی در مناطق محروم پرداختند و حتی در استان کهگیلویه و بویراحمد و اصفهان، جهادگران به زلزله‌زدگان خدمت‌رسانی کردند. در این بخش، گروه جهادی رهپویان انتظار بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در محله جعفرآباد اردوی جهادی درمانی برگزار و به صورت رایگان اقدام به ویزیت اهالی این منطقه کرد. اردوی جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کرمان هم ماه آینده در منطقه چاه ابراهیم برگزار می‌شود و این تشکل دانشجویی در فراخوانی از شروع ثبت‌نام از جهادگران برای حضور در این اردو خبر داده است.


از سویی، اردوی جهادی آموزشی-فرهنگی خواهران قرارگاه فاطمه الزهرا (س) بسیج دانشجویی دانشگاه بجنورد (به منظور برگزاری کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان) در حسینیه جواد الائمه منطقه جوادیه این شهرستان و اردوی جهادی عمرانی-فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) با حضور ۲۵ نفر از دانشجویان در روستای چرخشک سفلی مشهد برگزار شد.

 

//هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان


در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد و اصفهان نیز با توجه به وقوع زلزله ۵ ریشتری، گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی در مناطق زلزله‌زده سی‌سخت حضور یافتند و به مردم خدمت‌رسانی کردند. جهادگران بسیج دانشجویی استان اصفهان هم برای بررسی میزان و نوع خسارات زلزله سی‌سخت، به این منطقه اعزام شدند.

بیشتر بخوانید:




در عرصه مطالبه‌گری از مسئولان استانی و کشوری، ۳۳ دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نامه‌ای خطاب به دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و نمایندگان مجلس، از آنان خواستند با حذف سهمیه‌های غیرمنطقی، فضای رقابتی سالم برای ورود به دانشگاه را فراهم کنند.


در ادامه مطالبه‌گری دانشجویان، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه استهبان در بیانیه‌ای نوشت: بررسی عملکرد نماینده مردم نی‌ریز و استهبان نشان می‌دهد که وی هیچ تمایلی به قرار گرفتن در بوته نقد و مطالبه‌گری دانشجویان ندارد.

 

//هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان


در هفته‌ای که گذشت، دانشجویان استان سیستان و بلوچستان هم مطالبه‌گری‌هایی داشتند و در این راستا، مسئول قرارگاه احمدی روشن بسیج دانشجویی این استان ضمن انتقاد از پاس‌کاری پرونده فساد دانشگاه‌های علوم پزشکی سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: بسیاری از مردم سیستان و بلوچستان اعتماد خود را به بیمارستان‌های استان از دست داده‌اند و بیماران برای مداوا به خارج از استان و حتی پاکستان می‌روند.


دبیر مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه زابل هم با انتقاد از عدم تاسیس کارخانه لاستیک‌سازی زابل، ابراز کرد: قرارداد ساخت این کارخانه خردادماه سال ۹۶ امضا شده، اما با وجود گذشت بیش از سه سال هنوز اقدامی در راستای توسعه آن انجام نشده است.


بیشتر بخوانید:




موضوع دیگری که در هفته پایانی بهمن‌ماه مطرح شد، مسئله بی‌آبی مناطق روستایی هرمزگان و به‌خصوص روستا‌های بندر سیریک بود. با اینکه این روستا‌ها در همجواری دریا واقع شدند چندین سال است که مردم این منطقه از بی‌آبی رنج می‌برند و سهم اندکی از تقسیمات آب شهری نصیب‌شان شده و خواستار رسیدگی مسئولان به این جریان هستند.


انسداد ورود آب به ایران از افغانستان به واسطه ایجاد سد کمالخان، مسئله دیگری بود که طی روز‌های گذشته مطرح شد. ماجرا از این قرار است که آبگیری سد کمالخان افغانستان از رودخانه هیرمند در حالی آغاز شده که هنوز مسئله حقآبه ایران از این رودخانه حل نشده و نگرانی مردم و فعالان محیط زیست را برانگیخته است و خواستار رسیدگی مسئولان به این جریان شدند.

 

//هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان


ریشه‌کنی درختان بلوط جنگل‌های زاگرس، موضوع دیگری بود که در این هفته مورد بحث قرار گرفت. هزاران اصله درخت بلوط جنگل‌های زاگرس به بهانه احداث جاده یاسوج به سی‌سخت از ریشه درآمده‌اند و همین موضوع صدای مردم و مطالبه گران این استان را درآورده و پیگیر رسیدگی به آن هستند.


فروش اراضی نهالستانی در کرج، مسئله دیگری است که این روز‌ها مطرح شده و ماجرا از این قرار است که سه قاضی و مسئول در دادگستری استان البرز پیش از آن که اراضی یک نهالستان در کرج را خریداری کنند، اراضی آن را در قطعات متعدد به کارمندان دادگستری و دیگران فروخته‌اند، اما رأی بدوی دادگاه به نفع آنان بوده است و اکنون این موضوع با واکنش مطالبه‌گران همراه شده است.


طرح بافت اطراف حرم مطهر در خراسان رضوی هم مدت‌هاست که مورد نقد و بررسی کارشناسان و مطالبه‌گران قرار گرفته و شنیده‌ها حاکی از این است که کمیسیون ماده ۵ خراسان رضوی طرح جدید بافت اطراف حرم را تصویب کرده و بر اساس آن، بیش از ۳۰۰۰ پلاک از تملک اجباری خارج می‌شود، اما این مصوبه مخالفان قدرتمندی دارد و پیگیری‌های مطالبه‌گران در این بخش ادامه دارد.

 

تیتر جمعه//هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان


موضوع دیگری که در هفته پایانی بهمن‌ماه مورد بررسی قرار گرفت، تاسیس پتروشیمی هگمتانه همدان بود. این پتروشیمی با وجود فضای شغلی مناسب بعد از ۱۸ سال تاسیس شد اما در این مجتمع جای استفاده از نیروی کار بومی، تکنسین‌های دیگر استان‌ها استخدام شده‌اند و دانشجویان و مطالبه‌گران از این وضعیت انتقاد کردند.


بیشتر بخوانید:




پیامد‌های واگذاری شرکت‌ها و مجموعه‌های صنعتی و استراتژیک در قالب اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی، مدت‌هاست که مورد نقد مطالبه‌گران این عرصه قرار گرفته و در هفته‌ای که گذشت، مسئله واگذاری‌های شائبه‌دار و عواقب آن در سه مجموعه پالایشگاه نفت کرمانشاه، شرکت هپکو و شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه برای بار دیگر مطرح شد.


در جریان واگذاری پالایشگاه نفت کرمانشاه، با اینکه مدتی است که سازمان خصوصی‌سازی پرونده ابطال واگذاری ۸۰ درصد سهام پالایشگاه را به هیأت داوری ارسال کرده، هنوز تصمیم‌گیری نهایی درباره فسخ قرارداد آن صورت نگرفته و همچنان منتظر صدور رأی نهایی این هیأت هستیم.

 

تیتر جمعه//هفته پایانی بهمن‌ماه دانشجویان چگونه گذشت؟ / از کمک به نیازمندان تا خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان


مسئله تهاتر بدهی‌های هپکو هم مدتی است که مطرح شده و کارگران این شرکت با برگزاری اعتراضات مسالمت‌آمیز بار‌ها خواستار تحقق این وعده مسئولان شدند؛ آخرین بررسی‌ها نشان می‌دهد که نامه‌ای از سوی وزیر اقتصاد برای ارائه تقاضای تغییر در مصارف بودجه‌ای در بند «و» تبصره ۲ بودجه به معاون اول رئیس جمهور ارسال شده و اکنون کارگران منتظر تصویب آن در هیأت دولت و ابلاغ آن به سازمان‌ها و نهاد‌های مرتبط برای اجرا هستند.


پرونده ابطال قرارداد واگذاری شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه هم در حال حاضر روی میز قوه قضائیه قرار دارد و با اینکه جلسه رسیدگی به این پرونده ۱۴ بهمن‌ماه در مجتمع قضایی شهید بهشتی برگزار شده، هنوز رأی نهایی قوه قضائیه در این باره اعلام نشده و طبق اعلام سخنگوی قوه قضائیه، نتیجه آن به زودی صادر می‌شود.


بیشتر بخوانید:



 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار