مرحله استاني مسابقات قرآن دانشجويان کشور پايان يافت
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اصفهان، مراسم اختتاميه بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن دانشجويان کشور روز گذشته در دانشگاه کاشان با اهداي جوايز به برگزيدگان و برترين هاي اين دوره برگزار شد.
بر پايه اين گزارش آيت الله نمازي امام جمعه کاشان در اين مراسم گفت: عزت و اقتدار ملل مسلمان در گرو قرآن است اما متاسفانه عمل نکردن به قران از سوي حاکمان اين ملل باعث شده است که ظلم و جور عليه يک ميليارد مسلمان در جهان افزايش پيدا کند.
نماينده ولي فقيه در کاشان افزود: اميدوارم که اين برنامه هاي قرآني که به برکت انقلاب در دانشگاه ها شروع شده است، تداوم پيدا کند و از دانشگاه هاي جمهوري اسلامي وارد دانشگاه هاي کشورهاي ديگر شود.
در ادامه اين مراسم دكتر خواجه سروي، قائم مقام معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم تحقيقات و فناوري، گفت: در سال گذشته برنامه ريزي هايي براي ساماندهي فعاليت هاي قرآني انجام شده است و سعي ما بر آن است که کيفيت و سطح مسابقات ارتقا پيدا کنند و از توانايي هاي برترين قاريان استفاده شود.
همچنين احمد شيخ زاده، کارشناس فرهنگي دانشگاه کاشان و دبير بيست و سومين دوره مسابقات سراسري قرآن دانشجويان کشور دليل برگزاري اين مسابقات در دانشگاه کاشان را وجود پتانسيل هاي کافي در اين دانشگاه عنوان و تصريح کرد: با حسن نظر وزارت علوم و شناخت امکانات و توانايي هاي اين دانشگاه قرار شد مرحله کشوري اين دوره نيز در دانشگاه کاشان برگزار شود.
وي با اشاره به متفاوت بودن اين دوره با دوره هاي قبل افزود: در سال هاي گذشته از تمام دانشگاه ها 9 تا 10 نفر براي شرکت در مسابقات معرفي مي شدند اما امسال اين مسابقات در سطح منطقه اي برگزار شده و برگزيدگان آن به مسابقات کشوري راه پيدا مي کنند و به همين دليل سطح کيفي مسابقات در اين دوره بسيار بالا تر از دوره هاي قبل است.
لازم به ذکر است در اين دوره 180 برگزيده مرحله استاني در شش رشته حفظ پنج جزء، 10 جزء ، 20 جزء و حفظ کل، قرائت و ترتيل به رقابت پرداختند که از هر رشته هفت نفر به مرحله ملي راه پيدا مي کنند.
خاطرنشان مي شود مرحله ملي مسابقات قرآن کريم پايان ارديبهشت ماه در سيستان و بلوچستان برگزار مي شود./انتهاي پيام/