کد خبر:۹۱۴۲۱۰

۱۲ هزار نفر در سال گذشته با متادون مسموم شدند

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو گفت: در سال ۱۳۹۸ بیش از ۱۲ هزارنفر براثر مسمومیت ناشی از مصرف متادون به بیمارستان‌ها مراجعه کرده‌اند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نوشین محمدحسینی، با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های سازمان غذا و دارو بروز عوارض ناشی از مسمومیت با متادون و به دنبال آن فوت ناشی از سوء مصرف این دارو است، افزود: اگرچه آموزش‌های لازم در خصوص پیشگیری از مسمومیت‌ها خصوصا متادون از طریق معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در طی سال‌های متمادی ارائه شده است، ولی به رغم آموزش‌های ارائه شده توسط سازمان غذا و دارو و دانشگاه ها، کماکان این دارو قربانی می‌گیرد.

وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۵ تا نیمه نخست ۱۳۹۹ بیش از ۴۳ هزار و ۴۰۰ مورد مسمومیت ناشی از مصرف متادون در کشور ثبت شده است، ادامه داد: از جمله مشکلات مبتلابه در حوزه متادون می‌توان به قاچاق این دارو و عرضه غیرمجاز آن در بازار سیاه، عرضه دارو بدون رهگیری مصرف کننده واقعی دارو، عدم نظارت مناسب به توزیع متادون در مراکز توزیع فعلی متادون و عدم انجام بازرسی منظم، سهل انگاری مصرف کنندگان داروی متادون و عدم رعایت نکات ایمنی در نگهداری صحیح دارو، مسمومیت اتفاقی خانواده ها، کودکان و بستگان فردی که تحت درمان اعتیاد با متادون قرار دارد و مصرف اتفاقی متادون، عدم اطلاع مصرف کنندگان از عوارض ناخواسته متادون و عدم رعایت ضوابط مربوط به تحویل شربت متادون در ظروف مقاوم در برابر کودکان می‌توان اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار