آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۴۸۰

چاپ مقاله پژوهشگران هسته پژوهشی کووید-۱۹ دانشگاه شهرکرد در مجله معتبر

مقاله پژوهشگران هسته پژوهشی کووید-۱۹ دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد در مجله معتبر Biomedicine & Pharmacotherapy به چاپ رسید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مقاله پژوهشگران هسته پژوهشی کووید-۱۹ دانشکده علوم پایه دانشگاه شهرکرد با همکاری دانشگاه‌های داخلی و خارجی با موضوع ویروس کووید ۱۹ در مجله‌ معتبر Biomedicine & Pharmacotherapy چاپ شد.

این مقاله علاوه بر توجیه علت بروز علائم مختلف بیماری COVID-۱۹ در بدن، راهکار‌های درمانی جدید را جهت درمان این بیماری ارائه داده است.


عنوان انگلیسی مقاله: Induced dysregulation of ACE۲ by SARS-CoV-۲ plays a key role in COVID-۱۹ severity عنوان فارسی مقاله: «نقش کلیدی اختلال ناشی از اثر SARS-CoV-۲ بر آنزیم ACE-۲ در وخامت بیماری COVID-۱۹» است.

بر اساس این مقاله، غلظت سوبسترا‌های آنزیم ۲ACE- بر اثر ویروس ۲ SARS- CoV- افزایش می‌یابد در حالی که از غلظت محصولات این آنزیم کاسته می‌شود و در نهایت واکنش آنزیم ۲ ACE- از حالت تعادل خارج می‌شود. در این مقاله اثرات انباشت سوبسترا‌های ۲ACE- بر التهاب، فیبروز، استرس اکسیداتیو، ترومبوز، آنژیوژنز، آمبولی ریوی و طوفان سایتوکاین بیماری ۱۹COVID- به تفصیل مورد بحث قرار داده شده است.


در این پژوهش، افزایش غلظت داینورفین ۱۳-۱ به دلیل سمیت با علایمی همچون از دست رفتن حس بویایی و چشایی این بیماری مرتبط تشخیص داده شده است.


همچنین در این مقاله پپتید Apelin- به عنوان بیومارکر اختصاصی تشخیص پیشرفت آمبولی ریوی ناشی از ۱۹COVID- معرفی شده است. افزون بر این، در این پژوهش تجویز آنالوگ‌های پایدار محصولات ۲ ACE- جهت معکوس کردن اثر سوبسترا‌های ۲-ACE به عنوان راهکار درمانی ارائه شده است.


در این پژوهش برای نخستین بار به صورت جامع به نقش احتمالی انباشت پپتید‌های داینورفین و اپلین در بیماران مبتلا به ۱۹ COVID- و وخامت بیماری و نیز راهکار درمانی با معکوس کردن اثر تجمع این پپتید‌ها در بیمارن مبتلا به ۱۹ COVID- پرداخته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار