حزب مشاركت و مجاهدين بر اساس قانون ديگر حق فعاليت ندارند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۵۱۹
عضو كميسيون قضايي مجلس:

حزب مشاركت و مجاهدين بر اساس قانون ديگر حق فعاليت ندارند

عضو فراكسيون روحانيون مجلس با بيان اين مطلب كه حزب مشاركت و مجاهدين بر عليه امنيت و مصلحت نظام كشور عمل كرده‌اند، گفت: با حكم قوه قضائيه مبني بر انحلال اين دو حزب، ديگر اين احزاب حق فعاليت را ندارند.

سيد صفار ذاكر در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اين مطلب كه اعضاي دو حزب مشاركت و مجاهدين ديدگاه‌هايي خلاف امام راحل، مقام معظم رهبري و قانون اساسي دارند، گفت: طبيعي است كه از سوي قوه قضائيه فعاليت اين دو حزب كه برخلاف ديدگاه اسلام، قانون اساسي و خواست ملت است، ممنوع شود.

وي با بيان اين مطلب كه اعضاي اين دو حزب با اقدامات و اظهارات خود به آرمان‌هاي نظام و انقلاب اسلامي ضربه زدند، ‌افزود: در انتخابات رياست جمهوري دهم براساس اظهارات اين افراد ضربه‌اي معنوي به نظام وارد شد و حتي خسارات جاني نيز گريبان برخي هموطنان ما را گرفت.

عضو كميسيون قضايي و حقوقي مجلس اقدامات اعضاي حزب مشاركت و مجاهدين را بر عليه امنيت و مصلحت نظام و كشور خواند و خاطرنشان كرد: در همين راستا از سوي قوه قضائيه انحلال اين دو حزب مطرح شده است و بر اساس قانون اين دو حزب نمي توانند به فعاليت خود ادامه دهند.

ذاكر با انتقاد از صدور بيانيه از سوي حزب مشاركت پس از اعلام حكم انحلال اين دو حزب از سوي قوه قضائيه اظهار داشت: اين دو حزب قانوناً حق فعاليت و انجام فعاليت‌هاي سياسي در قالب حزب را ندارند و بايد قوه قضائيه با اين اقدام برخورد كند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار