کد خبر:۹۱۵۹۰۲

معاون اول رئیس‌جمهور: اذعان آمریکایی‌ها به شکست سیاست فشار علیه ایران/ نخبگان افق‌گشایی کنند

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: آمریکایی‌ها آمادگی نداشتند در خلیج فارس وارد درگیری نظامی شوند و دولت جدید آمریکا صراحتا اعلام کرده فشار حداکثری علیه ملت ایران شکست خورده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری عصر امروز در دیدار با نخبگان، جوانان، برگزیدگان، فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان گلستان، اظهار داشت: استان گلستان ویژگی‌ها، استعداد‌ها و ظرفیت‌های ممتازی دارد و از پشتوانه بزرگی در کنار ظرفیت‌های طبیعی برخوردار است و می‌تواند به توسعه سرعت بیشتری دهد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه بخشی از توسعه استان وابسته به دولت و بخشی دیگر وابسته به مردم است، افزود: گلستان آینده خوبی دارد و اتفاقات خوبی در انتظارش خواهد بود. کشوری که به سرمایه اجتماعی متکی باشد توسعه خواهد یافت، افزایش اعتماد مردم به حکومت بسیار مهم است و این اعتماد باید روز به روز افزایش و تبدیل به سرمایه اجتماعی شود که محرک سرمایه‌های دیگر خواهد بود.

جهانگیری با بیان اینکه آیت الله نورمفیدی یک وزنه سنگین برای استان و کشور است، خاطرنشان کرد: استاندار گلستان هم جزو استاندار‌های مردمی و دلسوز است و می‌داند چه کار‌هایی باید انجام دهد، زیرا برنامه و فکر دارد. برای خلیج گرگان، میانکاله و آشوراده تصمیم گرفتیم و لایحه منطقه آزاد اینچه‌برون را به مجلس دادیم و پیگیری می‌کنیم تا مردم از نتایج این تصمیمات بهره‌مند شوند. سالن ورزشی ۶ هزار نفری گرگان نیز اگر مطالبه جدی و مردم استان است پیگیری خواهیم کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در ۲-۳ سال گذشته با شرایط جدیدی روبه‌رو شدیم و آمریکایی‌ها در دوره ترامپ تلاش کردند ایران را متلاشی کنند که ناموفق بودند، بیان داشت: ترور سرلشکر سلیمانی علامت مهمی بود؛ آمریکا ژنرال بزرگ یک کشور که به دعوت رسمی در کشور دیگری حضور یافته را ترور کردند.

وی ادامه داد: تاب‌آوری ملت ایران در این دوره در آینده تحلیل خواهد شد که چه کار بزرگی کردند و حتی برخی آمریکایی‌ها مانند بولتون اذعان داشتند فشار علیه ایران شکست خورده است.  آمریکایی‌ها آمادگی نداشتند در خلیج فارس وارد درگیری نظامی شوند و دولت جدید آمریکا صراحتاً اعلام کرده فشار حداکثری علیه ملت ایران شکست خورده است. نخبگان باید افق‌گشایی کنند و با ساز و کار‌ها و روش‌ها، آینده خوبی برای ملت ایران ترسیم کنند و وقتی ملتی به آینده امیدوار باشد از تمام بحران‌ها عبور خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار