به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از تارنمای این شبکه خبری فرانسوی، آمریکا گزارش داده است که در هفته گذشته شاهد کاهش سه درصدی موارد جدید مبتلا به کووید-۱۹ بوده است. اما مقامات بهداشتی هشدار داده اند که پیشرفت در برابر همه گیری جهانی متوقف شده است و احتمال بروز موج چهارم وجود دارد.
گزارش ها نشان می دهد در ایالت های گوناگون، شمار جدید مبتلایان به ویروس کرونا در هفته منتهی به ۷ فوریه (۱۹ بهمن) ۲۵ درصد و در هفته منتهی به ۲۱ فوریه (۳ اسفند) ۲۳ درصد کاهش یافته است.
این کشور در هفته منتهی به ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند) به طور متوسط روزانه بیش از ۶۸ هزار مورد جدید را ثبت کرده و میانگین مرگ و میر روزانه، دو هزار و ۵۵ نفر بوده است.
«دکتر راشل والنسکی» مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری (CDC) در این خصوص گفت: «من عمیقا نگران تغییر بالقوه مسیر شیوع بیماری هستم. آخرین داده ها همچنان نشان می دهد کاهش مبتلایان ثابت مانده است».
والنسکی اظهار داشت که با وجود شیوع انواع مختلف ویروس، از طرف برخی دولت های محلی که محدودیت های استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رد می کنند، نگران است. وی افزود: «ما نظاره گر از دست دادن پیشرفت هایی هستیم که در مقابله با کرونا آنها را به سختی بدست آورده بودیم».
براساس تازه ترین گزارش ها، از ۵۰ ایالت آمریکا، ۲۹ ایالت در هفته گذشته تعداد بیشتری از شمار مبتلایان را در مقایسه با هفته قبل تر گزارش داده اند و این در حالی است که هفت ایالت در هفته گذشته شاهد افزایش هفتگی شمار مبتلایان بوده اند.
هفته گذشته نیویورک بیشترین تعداد موارد جدید را در هر ۱۰۰ هزار نفر داشت و پس از آن نیوجرسی و کارولینای جنوبی قرار داشتند.
براساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری، از روز یکشنبه، ۱۵ درصد جمعیت ایالات متحده، دستکم یک دوز واکسن و ۷.۵ درصد نیز دو دوز دریافت کرده اند. این کشور هفته گذشته به طور متوسط یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن را در روز تزریق کرده است.
با این وجود مرگ و میرهای ناشی از کووید-۱۹ در هفته منتهی به ۲۸ فوریه (۱۰ اسفند) ۵.۵ درصد افزایش یافته و به ۱۴ هزار و ۳۸۷ مورد رسیده است. تاکنون بالغ بر ۲۹ میلیون و ۳۷۰ هزار نفر در آمریکا به ویروس کرونا مبتلا شده و از این میان بیش از ۵۲۹ هزار نفر جان خود را از دست داده اند که این یعنی از هر ۶۳۶ شهروند یک نفر جان باخته اند.