آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۷۰۱۵
جهانگیری:

وزارت علوم سیاست ارائه آموزش الکترونیکی را در پسا کرونا ادامه دهد

معاون اول رئیس جمهور گفت: از وزارت علوم می‌خواهم سیاستی که در ایام کرونا برای «آموزش مجازی» پیش گرفتند در ایام پسا کرونا نیز ادامه دهند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور از وزارت علوم امروز ۱۳ اسفند ماه ۹۹ در چهاردهمین کنفرانس ملی و هشتمین کنفرانس بین‌المللی یادگیری و یاددهی الکترونیکی که به صورت مجازی در مؤسسه مهر البرز برگزار شد؛ گفت: با شیوع کرونا در دنیا تحولات فناوری ارتباطات شدت گرفت و شیوع این ویروس موجب شد برنامه دانشگاه‌ها و مدارس صورت جدیدی پیدا کند.

وی با بیان اینکه نهاد‌های علمی، استادان و محققان باید برای دولت، جامعه و همه ذی‌نفعان یادگیری چاره‌اندیشی کنند؛ افزود: امسال دستاورد علمی جدیدی که در ایام کرونا به عنوان راهکار ارائه شد، آموزش مجازی بود که در سطح کشور توسعه پیدا کرد و من از وزارت علوم می‌خواهم سیاستی که در ایام کرونا «آموزش مجازی» پیش گرفتند در ایام پسا کرونا نیز ادامه دهند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: یادگیری الکترونیکی پارادایم جدیدی از آموزش عالی بوده است که باید نهادینه شود و با حمایت‌های قانونی، زمینه مشارکت غیردولتی‌ها در این بخش فراهم شود، به همین منظور سرمایه‌گذاری در جهت توسعه این بخش ضروری است.

وی با بیان اینکه توسعه علمی موجب توسعه همه جانبه ایران است؛ افزود: پیشبرد پر شتاب آموزش عالی مسئولیت ملی و همگانی است و درخواست ما این است که دولت را در انجام این مسئولیت ملی همراهی کنند.

جهانگیری با تاکید بر این موضوع که باید تحولاتی که فناوری اطلاعات در حوزه یادگیری ایجاد کرده است را به رسمیت بشناسیم؛ افزود: اگر امروز دانشگاه و مدارس ما به دلیل کرونا تعطیل نشده است به دلیل استفاده از دستاورد بزرگ آموزش مجازی و یادگیری الکترونیکی است.

وی با بیان اینکه باید برای تقویت زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی سرمایه گذاری کرد؛ خاطرنشان کرد: باید شرایط و امکانات لازم برای بهبود کیفیت آموزش الکترونیکی را فراهم کرد و در این راه دستگاه‌های دولتی به تجارب بخش غیردولتی توجه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار