آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۳۱۴

صلح و سازش پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف در بهمن ۹۹ به بالای ۳۵ درصد رسید

بررسی‌های آماری وضعیت صلح و سازش در شورا‌های حل اختلاف در ۱۱ ماهه سال جاری نشان دهنده رشد میزان مصالحه علی الخصوص در ماه‌های پایانی سال ۹۹ می‌باشد. به طوری که میانگین کشوری میزان صلح و سازش از ۲۵.۱ درصد در اردیبهشت ماه به ۳۵.۷ درصد در بهمن ماه افزایش داشته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ناصر محمدی، مدیر کل برنامه ریزی، آمار و فناوری اطلاعات مرکز توسعه حل اختلاف در جلسه شورای مدیران این مرکز، به ارائه گزارشی پیرامون وضعیت صلح و سازش در شورا‌های حل اختلاف در ۱۱ ماهه سال جاری پرداخت و گفت: بررسی‌های آماری وضعیت صلح و سازش در شورا‌های حل اختلاف در ۱۱ ماهه سال جاری نشان دهنده رشد میزان مصالحه علی الخصوص در ماه‌های پایانی سال ۹۹ می‌باشد. به طوری که میانگین کشوری میزان صلح و سازش از ۲۵.۱ درصد در اردیبهشت ماه به ۳۵.۷ درصد در بهمن ماه افزایش داشته است.

وی بیان داشت: تلاش و اهتمام جدی و مستمر همکاران در شعب شورا‌های حل اختلاف سراسر کشور و نیز بخشنامه لازم‌الاجرا و به موقع، راهگشا و موثر مرداد سال گذشته ریاست قوه قضاییه و اسناد و برنامه‌های بالادستی و همچنین برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌ها راهگشا و عملیاتی و تدابیر و رویکرد‌های مصوب و ابلاغی مرکز در جهت افزایش میزان مصالحه و توصیه‌ها و ارشادات رئیس مرکز و همچنین توجه و پیگیری روسای کل دادگستری و روسای شورا‌های حل اختلاف استانها، بی‌شک از عوامل و اثرات سازنده و چشمگیر در تحقق این امر مهم بوده است.

محمدی تصریح کرد: افزایش صلح و سازش در پرونده‌های شورای حل اختلاف و تداوم و توسعه این امر مهم و مبارک فارغ از اینکه عملکرد درخشان و کارنامه قابل قبول و در خور تقدیر شوراهاست، عامل مهمی در جهت افزایش میزان رضایتمندی مراجعین و جلوگیری و پیشگیری از اطاله دادرسی و همسوسازی اهداف با سند تحول و سند امنیت قضایی و منویات ریاست معظم قوه قضاییه است. انشالله روز به روز شاهد عملکرد موفق و تاثیرگذار شورا‌ها و تداوم و توسعه امر با همکاری تعامل سازنده و بیش از پیش و تنگاتنگ مرکز و استان‌ها باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار