آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۷۳۲
مراسم رونمایی از کتاب«بچه‌های قرن پانزدهم»؛

مفرد: فعالیت بیش از ۲۰۰۰ گروه جهادی در دانشگاهها/ باید به سمت مسئله محوری برویم

معاون جهادی بسیج دانشجویی گفت:در حال بیش از ۲ هزار گروه جهادی در دانشگاه‌ها تشکیل شده که برای خدمات رسانی در مناطق محروم فعالیت می‌کنند.

مفرد: فعالیت بیش از ۲۰۰۰ گروه جهادی در دانشگاهها/ باید به سمت مسئله محوری برویم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، صادق مفرد، معاونت جهادی بسیج دانشجویی در مراسم رونمایی از کتاب بچه‌های قرن پانزدهم که عصر امروز در حوزه هنری برگزار شد گفت: دانشگاه تهران جزء اولین گروه‌های جهادی در سه حوزه است. اولا جزء اولین گروه جهادی در صف بسیج دانشجویی که در سال‌های ۸۱ و ۸۲ است عدد و رقم گروه‌های جهادی به ۲ هزار رو ۳۰ گروه در دانشگاه‌ها رسیده که فعالیت می‌کنند. کمتر دانشگاهی در کشور است که از این نعمت برخوردار نباشد.

وی افزود: دانشگاه تهران، صنعتی اصفهان و دانشگاه بقیه الله جزء اولین دانشگاه‌هایی بودند که گروه جهادی تشکیل دادند. شکل گیری جهاد سازندگی از دل دانشگاه‌ها بود و دانشگاه‌ها پراکندگی اردو‌های جهادی را جمع آوری و تثبیت کردند.

مفرد اضافه کرد: دانشگاه تهران همچنین در کار حرفه‌ای جهادی نیز جزء اولین دانشگاه‌ها است، ورود پژوهشی در مناطق محروم داشتند که به یک بلوغی رسیدند که کار حرفه‌ای جهادی از همین جنس است.

معاون جهادی بسیج دانشجویی اضافه کرد:حدود ۱۲ کتاب خاطرات جهادی داریم. جهادگران باید روایت کنند و صرفا خاطره گویی نباشد. ما اعلام آمادگی می‌کنیم با مجموعه روایت اتفاقات جهادی را در روز‌های آغازین به صورت پروژه داشته باشیم.

وی ادامه داد:فرهنگ جهادی به کشور‌های دیگر هم سرایت کرده است. هدف فقط محرومیت زدایی نیست و باید به حل مسائل کشور بپردازیم. مهمترین میوه جهادی امید دادن به مناطق محروم است.

مفرد یادآور شد: قویترین گروه‌های جهادی گروه‌هایی هستند که می‌توانند جامعه مخاطب بیشتری را درگیر خدمت رسانی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار