باب اله حیاتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ایجاد رشتههای جدید در این دانشگاه گفت: سال گذشته در مقطع کارشناسی ارشد پنج رشته و مقطع دکتری یک جدید ایجاد شده است.
حیاتی مطرح کرد: در اختیار داشتن دانشجویان مستعد و توانمند، یکی از سرمایههای اصلی یک دانشگاه جهت به ثمر رساندن برنامههای توسعه آموزشی و پژوهشی به منظور ارتقای جایگاه ملی و بین المللی دانشگاه است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز ادامه داد: در این راستا، گروه حمایت از استعدادهای درخشان نسبت به تهیه و تدوین «شیوه نامه جذب، حمایت و حفظ حائزین رتبههای برتر کنکور و فارغ التحصیلان ممتاز جهت ادامه تحصیل در دانشگاه تبریز» اقدام کرده است.
وی افزود: با بررسی گزارش عملکرد گروه آموزشهای آزاد و مجازی در سال ۱۳۹۹ نیز میتوان به این نتیجه رسید که امسال سه دورۀ آموزشی آزاد، شش دورۀ آموزشی دانش افزایی برای اساتید، راهاندازی سیستم آموزشی مجازی (LMS) و اجرای تمامی کلاسهای درسی و امتحانات بصورت مجازی و برگزاری ترم ۷ و ۸ زبانهای خارجی دانشکدۀ ادبیات فارسی و زبانهای خارجی از سوی گروه آموزشهای آزاد و مجازی با اجرا در آمده است.