به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا در پانزدهمین همایش روسای پلیس راهور اظهار داشت: هفت هزار و ۶۰۰ دستافزار در اختیار همکاران در سطح جاده و راهها قرار گرفته است و سالانه ۳۰ میلیارد تومان قبض کروکی صادر میشد که با سیستمی شدن کروکیها در این زمینه صرفه اقتصادی انجام شد.
هادیان فر ادامه داد: در ۲۳۶ هزار کیلومتر راهها و ۴۷ هزار وهشت شهر کشور پلیس راهور حضور دارد و علاوه بر تسهیل ترددها، کاهش تصادفات از دیگر ماموریتهای اصلی راهور است.
وی با بیان اینکه کرونا بالاخره تمام میشود، اما تصادفات به حوزه ترافیک اتصال دارد، ادامه داد: کشورهای مختلف شاخصهایی برای تصادفات وجود دارد که یکی از این شاخص ها، جانباختگان است.
وی با بیان اینکه ۳۱ درصد کاهش در زمینه جانباختگان تصادفات را پیش بینی میکنیم، گفت: روند تصادفات و جانباختگان از سال ۸۵ با ۲۸ هزار کشته بود و به ازای هر کشته ۲۵ نفر مصدوم میشدند که با حمایتهای صورت گرفته در چند سال اخیر جانباختگان کاهش یافته و سالانه ۲۷ هزار و ۳۵۵ هزار معلول رسیده است که ۱۵ درصد دچار قطع عضو میشوند.
هادیانفر با اشاره به زیان مادی و معنوی تصادفات تاکید کرد: اولویت ما تصادفات است تا در کنار آن به صورت سیستمی ترافیک را مدیریت کنیم آن هم با ۳۵ میلیون وسیله و ۴۴ میلیون راننده که در کشور وجود دارد و ۳۲ درصد خودروها در سن فرسودگی قرار دارند و خطر تصادفات آنها روز به روز افزایشی میشود.
وی با اشاره به مشکلات تحریم ها، افزود: با حمایت دولت یک هزار و ۷۶ دستگاه خودرو جدید به حوزه پلیس راه تزریق میشود.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ۳۶ هزار نیرو در ۲۳۶ هزار راه کشور که ۴۵ کیلومتر راه اصلی سرو کار داریم ۱۲ درصد کشتهها در راههای روستای اتفاق میافتد، براین اساس ناگزیر هستیم از فناوری روز دنیا استفاده کنیم.
هادیانفر تصریح کرد: بعد از دو سال افزایش در آمار جانباختگان در سال ۹۸ یک و چهار دهم کاهش داشیم، اسفند امسال نیز نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد افزایش تردد در جادهها داشته ایم.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: براساس آمار پزشکی قانونی آمار کشتهها دو هزار و ۸۰۰ نفر کاهش یافته که نیاز است تا پایداری ایجاد شود. از سوی دیگر توانستیم به۵۲ درصد توان عملیاتی برسیم.
وی با اشاره به ارسال پیامک به متخلفان ادامه داد: امسال ۷۰ میلیون پیامک به کسانی که تخلف کردند، ارسال کردیم.
این مقام ارشد پلیس راهور تصریح کرد: توقیف وسائل نقلیهای که یک میلیون تومان جریمه داشتند به سه میلیون افزایش یافت، اما تاکید شده در نوروز امسال اعمال جریمه صورت نگیرد تا مردم راحتتر تردد کنند.
هادیان فر با اشاره به وضعیت شهرها درباره سفرهای نوروزی گفت: اکنون ۸۵ درصد شهرهای کشور در وضعیت زرد و آبی قرار دارند و بنا بر دستور ستادملی مقابله با کرونا تردد آزاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: قرارگاه طرح نورزوی با ۱۰۷ هزار نیرو در بخشهای مختلف، ۵ هزار و ۴۰۰ پایگاه ثابت و سیار، بیش از۲۸ واحد گشت و ۶۴ فروند بالگر برای طرح نوروزی آمادگی دارند.