آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۲۲۴
در ایران؛

خودروی هوشمند خورشیدی به تولید رسید

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده است با تولید خودرو خورشیدی رکابی، یک محصول جدید به سبد خودرو‌های دارای سوخت غیر‌فسیلی اضافه کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری؛ مهران صفدار مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «مهندسی کویر خودرو سپاهان» گفت: این شرکت محصولات فناورانه‌ای مختلفی را طراحی و تولید کرده است. یکی از محصولات جدید ما نیز که به تازگی آزمون‌های فنی را پشت سر گذارده است، خودرو خورشیدی رکابی است.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مهندسی کویر خودرو سپاهان، گفت: این خودور با استفاده از انرژی خورشیدی کار می‌کند و حرکت انسانی و پدال زدن نیز در ترکیب با این انرژی خورشیدی قرار می‌گیرد. این خودرو هوشمند و مسقف و دارای ۴ چرخ است.

صفدار با اشاره به رویکرد صنعت خودروسازی بین‌الملل به خودرو‌های با سوخت غیرفسیلی، بیان کرد: رانندگی تا ۳ ساعت با استفاده از انرژی خورشیدی، نشان دادن میزان انرژی باقیمانده در باتری، مشخص کردن زمان استفاده از انرژی حرکتی به جای انرژی خورشیدی و مشخص کردن مسافت طی شده از جمله برخی ویژگی‌های این خودرو است.

وی با بیان اینکه دستگاه خود دریافت پسماند یکی دیگر از محصولات شرکت است، گفت: با توجه به اهمیت بازیافت پسماند این دستگاه می‌تواند نقش قابل توجهی در این فرآیند ایفا کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مهندسی کویر خودرو سپاهان، در ادامه افزود: این دستگاه انواع پسماند خشک را دریافت می‌کند. از آنجا که دستگاه هوشمند است، پسماند دریافتی را مشخص و آن را پرس می‌کند و بر اساس وزن و جنس آن، در مقابل اقلامی مانند بلیط اتوبوس و مترو را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

این فعال صنایع دانش‌بنیان ضمن ارائه توضیح بیشتر در مورد این دستگاه، گفت: نهاد‌هایی مانند شهرداری‌ها، می‌توانند با خرید این دستگاه، شهروندان را تشویق کنند که زباله‌های خشک خود را از مبدا تفکیک کرده تا نقش بیشتری در حفاظت از محیط زیست داشته باشند.

صفدار با تاکید بر نقش فناوری در حفظ محیط زیست، گفت: با توجه به اینکه باید فرهنگ‌سازی لازم برای ترویج استفاده از این دستگاه میان شهروندان انجام گیرد، از نهاد‌های مانند شهرداری‌ها، درخواست داریم تا بیشتر به این مقوله توجه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار