کد خبر:۹۲۰۶۳۲

استقبال شبکه امید از سال نو با مجریان نوجوان

شبکه امید روز ۳۰ اسفند در یک برنامه ضبطی یک ساعته به استقبال سال ۱۴۰۰ می‌رود.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه امید، شبکه امید برنامه‌های مختلفی را در روز ۳۰ اسفند تدارک دیده است و یک برنامه یک ساعته هم برای بازه زمانی تحویل سال به صورت تولیدی در نظر گرفته است.

این برنامه از ۴۰ دقیقه قبل از تحویل سال تا ۲۰ دقیقه بعد از آغاز سال ۱۴۰۰ روی آنتن می‌رود و فاطمه امجدیان مجری نوجوان شبکه امید، آن را اجرا می‌کند.

در فاصله‌های کوتاهی هم ویدئو‌هایی از مجریان نوجوانی که با شبکه امید همکاری داشته اند و از شهر‌های مختلف کشور و در کنار ابنیه تاریخی این شهر‌ها یا محل زندگی و کار خود تصاویری ضبط کرده اند پخش می‌شود.

همچنین نماهنگ‌هایی از خوانندگانی، چون علی زندوکیلی و بابک افرا در این برنامه روی آنتن می‌رود.

این برنامه به صورت تولیدی و از طریق واحد پخش شبکه امید روی آنتن می‌رود و بعد از آن ویژه برنامه‌های این شبکه برای نوروز ۱۴۰۰ آغاز خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار