محسن جهانشاهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره تناسب مصرف علم با تولید علم در دانشگاههای ایران بیان کرد: ما خود را متولی تولید علم میدانیم. وقتی به زنجیره ارزش نگاه میکنیم بحث تولید علم، فناوری، صنعت و بازار در کنار یکدیگر قرار دارد و ما برای تمام حلقههای این زنجیره ارزش اهمیت قائل هستیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای ادامه داد: معتقدیم که رسالت دانشگاه فنی و حرفهای در حلقه دوم به بعد مشهودتر است، یعنی در حوزه فناوری، صنعت و بازار نقش بیشتری را باید ایفا کنیم اگرچه که تولید علم هم میتواند یکی از مسئولیتهای ما باشد. این امر درحالی است که در دانشگاههایی مثل تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر و ... شاید تولید علم رسالت اصلی تلقی شود.
جهانشاهی با بیان اینکه علیرغم اهمیت به تولید علم، اما برای بحث تبدیل علم به فناوری و تبدیل ایده به پدیده ارزش بیشتری قائل هستیم، عنوان کرد: تناسب جایگاه دانشگاه فنی و حرفهای در چهار حلقه زنجیره ارزش از حلقه دوم، سوم و چهارم به مراتب پررنگتر از خیلی دانشگاههای دیگر کشور است.
وی تاکید کرد: در گام دوم انقلاب باید به دانشگاههای مهارتی از جمله دانشگاه فنی و حرفهای اهمیت بیشتری داده شود. در مقایسه با دانشگاهای تراز یک تئوری سهم چندانی در کشور نداریم لذا دانشگاههای مختلف در طول سالهای اخیر پیشرفتهای بیشتری داشتهاند.