آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۲۸۵۹

سفیر روسیه در آمریکا فعلا به واشنگتن بازنخواهد گشت

رابطه مسکو-واشنگتن در سه ماه آغازین ریاست جمهوری بایدن به پایین ترین سطح خود رسیده که یکی از نشانه های آن بی میلی روسیه برای بازگرداندن سفیر خود به آمریکا است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یک منبع آگاه به خبرگزاری «ایتارتاس» گفته است که قرار نیست «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در واشنگتن که برای مشورت فراخوانده شده بود؛ به این زودی‌ها به آمریکا بازگردد.

این تاخیر در بازگشت، به تنهایی، نشانه عمق تیرگی رابطه مسکو-واشنگتن آن هم کمتر از سه ماه بعد از ورود جو بایدن دموکرات به کاخ سفید است.

روز گذشته، آنتونوف در نشست کمیته‌های امور بین الملل، دفاع و امنیت شورای فدراسیون (سنای) روسیه اعلام کرد که روابط مسکو-واشنگتن در یک بحران عمیق فرو رفته است. به گفته وی، سیاست در پیش گرفته شده در ایالات متحده به طور پیگیرانه تمامی ساختار روابط با روسیه را نابود کرده است.

آنتونوف بعد از اظهارنظر توهین آمیز بایدن که طی آن ولادیمیر پوتین همتای روس را قاتل خطاب کرد و به او اتهام مداخله در روند انتخاباتی آمریکا را نسبت داد؛ به مسکو فراخوانده شد.

کاخ کرملین بعد‌ها اعلام کرد که او با هدف مشورت و بررسی روابط دوجانبه به مسکو بازگشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار