کد خبر:۹۲۳۱۴۷
مجتبی خالدی خبرداد:

همکاری مراکز اقامتی برای تبدیل شدن به نقاهتگاه کرونایی‌ها

سخنگوی اورژانس کشور از همکاری مراکز اقامتی و رفاهی برای تبدیل به مراکز نقاهتگاهی سخن گفت و افزود: قرار شد ۱۰۰ هزار تخت نقاهتگاهی فراهم شود که هم اکنون به ۱۵۰ هزار تخت رسیدیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجتبی خالدی، سخنگوی اورژانس کشور با برنامه «جای پای دوست» درمورد طرح شهید سلیمانی و مبارزه با کرونا گفتگوی تلفنی کرد.

خالدی گفت: با آغاز موج سوم اپیدمی ویروس کرونا و تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم همکاری همه جانبه سازمان‌ها به ویژه وزارت بهداشت، بسیج و سپاه برای کمک به نابودی کووید ۱۹ تلاش‌ها بر این شد که طرح «شهید سلیمانی» شکل گرفته و اجرایی شود.

وی افزود: بخشی از این طرح مربوط به بحث پشتیبانی و مراقبت‌ها و ایجاد نقاهتگاه برای بیمارانی است که به این بیماری دچار می‌شوند.

سخنگوی اورژانس کشور با اشاره به اینکه در این طرح، وضعیت سلامت بیماران قبل از مراجعه به بیمارستان پیگیری می‌شود گفت: ما بیماران کرونایی را در همان مرحله اول غربالگری و شناسایی می‌کردیم تا در صورت نیاز قرنطینه و درمان شوند.

خالدی اظهارکرد: بسیاری از اقدامات در این طرح توسط سپاه و بسیج صورت می‌گیرد و در حوزه درمان هم که وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی مقابله با بیماری کرونا شناخته شده، اقدامات لازم را در این زمینه انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه ۱۵۰ هزار تخت نقاهتگاهی برای این موضوع تدارک دیده شده و در حال ارائه خدمات به مردم است افزود: خوشبختانه هنوز مراقبت‌ها توسط خود مردم در منازل انجام می‌شود و این امکانات توسط سازمان اورژانس کشور و با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور فراهم شده است.

سخنگوی اورژانس کشور اظهارکرد: با جداسازی و غربالگری سریع به وسیله تست‌های تشخیصی لازم، ورود محموله‌های واکسن و تلاش برای تولید واکسن ایرانی می‌توان این نوید را به مردم داد که با مراقبت‌ها شاهد کاهش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ باشند.

وی با بیان اینکه تعداد فوتی‌های کرونایی تا قبل از اجرای طرح شهید سلیمانی خیلی زیاد بود، گفت: با اجرای این طرح از تعداد فوتی‌ها کاسته شده، اما همچنان می‌طلبد که مردم شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند.

خالدی گفت: یک فرد بیمار در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مدت یک ماه و یا ۴۰ روز حداقل می‌تواند ۴۰۰ نفر دیگر را آلوده کند و این نگران کننده است.

سخنگوی اورژانس کشور از همکاری مراکز اقامتی و رفاهی برای تبدیل به مراکز نقاهتگاهی سخن گفت و افزود: قرار شد ۱۰۰ هزار تخت نقاهتگاهی فراهم شود که هم اکنون به ۱۵۰ هزار تخت رسیدیم.

خالدی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اکثر خانواده‌هایی که در حاشیه شهر‌ها قادر به اجرای صحیح قرنطینه نیستند و لذا کنترل این بیماری عملاً خیلی سخت خواهدشد لذا تلاش ما هم بر شناسایی و جداسازی سریع این بیماران است.

وی افزود: ما برای اجرای این طرح، محیط‌هایی را انتخاب می‌کنیم که کرامت هموطنان حفظ شود از این رو همکاری‌های خوبی بین وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صورت گرفت و به زیرمجموعه‌های آن هم ابلاغ شد.

خالدی با اشاره به همکاری مسئولان هتل‌ها در اجرای این طرح گفت: خوشبختانه برای قرنطینه کسانی که در منزل امکان قرنطینه وجود ندارد در برخی مراکز رفاهی فراهم شده بود.

سخنگوی اورژانس کشور یادآور شد: کلیه مراکز بهداشت و درمان سراسر کشور اعم از خانه‌های بهداشت، پایگاه‌های بسیج و درمانگاه‌های سلامت در پایگاه‌های بسیج به عنوان مراکز سلامت در نظر گرفته می‌شوند و مردم می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار