کد خبر:۹۲۴۲۵۷
در راستای خدمت به صنعت کشاورزی؛

دانشگاه آزاد کهنوج به دنبال اخذ مجوز سرای نوآوری صنایع تبدیلی است

رئیس دانشگاه آزاد کهنوج گفت: در راستای خدمت به صنعت کشاورزی و نوع اقلیم و بوم منطقه، این دانشگاه به دنبال اخذ مجوز سرای نوآوری صنایع تبدیلی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عبدالله یزدی، رئیس دانشگاه آزاد کهنوج در دیدار با امام جمعه این شهرستان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۰ توسط مقام معظم رهبری با عنوان سال «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها»، گفت: بنا بر رسالت آموزشی و پژوهشی که دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۱۴۰۰ دارد با توجه به سیاست‌های کلی دانشگاه در خصوص ورود به عرصه تولید محصولات فناورانه بر پایه دانش، فعالیت‌های خود را در سطح کلان کشور انجام داده و واحد کهنوج نیز با بهره‌گیری از اعضای هیئت علمی توانمند خود توانست سال گذشته چند محصول دانش‌بنیان را تولید و به بهره‌برداری برساند و امسال نیز فعالیت خود را در این مسیر ادامه خواهد داد.


یزدی افزود: دانشگاه آزاد کهنوج به‌عنوان بزرگ‌ترین مرکز علمی جنوب استان کرمان، این آمادگی را دارد که با تمام نهاد‌های دولتی و خصوصی در راستای تولید محصولات فناورانه و ارتقای سطح علمی افراد منطقه تفاهم‌نامه همکاری داشته باشد.


رئیس دانشگاه آزاد کهنوج یکی از سیاست‌های کلان دانشگاه را راه‌اندازی و احداث سرا‌های نوآوری دانست و خاطرنشان کرد: در راستای خدمت به کشاورزی و نوع اقلیم و بوم منطقه، واحد کهنوج نیز به‌دنبال اخذ مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری صنایع تبدیلی است.


امام جمعه کهنوج: حمایت از نخبگان و پژوهشگران، رسالت اصلی دانشگاه است

حجت‌الاسلام اکبر افشارمنش، امام جمعه شهرستان کهنوج نیز در این دیدار گفت: با توجه به اینکه اکثر مردم منطقه از قشر کشاورز هستند، دانشگاه باید با ایجاد تیم تحقیقاتی و پژوهشی و با استفاده از تجربیات سایر دانشگاه‌ها از مراکز تحقیقات جهاد کشاورزی جنوب استان بازدید و با تبادل تجربیات علمی و عملی دوطرفه در راستای حل مشکلات کشاورزی مردم منطقه راهکار‌های مثمر را پیدا کنند.


امام جمعه شهرستان کهنوج اظهار کرد: رسالت اصلی دانشگاه، تربیت نیروی انسانی و حمایت از نخبگان و پژوهشگران است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار