کد خبر:۹۲۵۹۴۲

محفل قرآنی سالانه رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود

محفل سالانه قرآن کریم در طلیعه ماه مبارک رمضان به میزبانی رهبر معظم انقلاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

محفل قرآنی سالانه رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شودبه گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محفل سالانه قرآن کریم در طلیعه ماه مبارک رمضان به میزبانیی رهبر معظم انقلاب به صورت مجازی برگزار می‌شود.

این برنامه در طلیعه ماه مبارک رمضان، از طریق ارتباط تصویری حسینیه امام خمینی (ره) با مصلای بزرگ تهران برگزار خواهد شد.

محمدتقی میرزاجانی، معاون اجرایی شورای عالی قرآن با اعلام این خبر گفت: این محفل که مهم‌ترین برنامه قرآنی سالانه کشور است، از ساعت ۱۷ روز چهارشنبه ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ آغاز می‌شود و عموم عاشقان ساحت مقدس قرآن کریم می‌توانند آن را به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما و رادیوقرآن دنبال کنند.

میرزاجانی ادامه داد: در این محفل نورانی که به علت محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا بدون جمعیت برگزار می‌شود، تعدادی از استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن به تلاوت خواهند پرداخت و حسن ختام آن، بهره‌مندی از بیانات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار