به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مرتضی خدمتکار روز یکشنبه به خبرنگار معارف ایرنا گفت: نمایشگاه مجازی قرآن کریم به مدت ۱۰ روز از ۱۱ تا ۲۰ اردیبهشت مصادف با هجدهم تا بیست و هفتم ماه رمبارک مضان برگزار میشود.
خدمتکار ادامه داد: بستر این نمایشگاه همچون نمایشگاه مجازی کتاب است که سال گذشته برای اولین بار به دلیل ویروس کرونا از سوی خانه کتاب برگزار شد و در آنجا ناشران ثبت اثر میکردند و بازدیدکنندگان کتاب مورد نظر خود را از انتشاراتی که کتاب را ارائه کرده بود، انتخاب کرده و در سبد خرید قرار میدادند.
وی تعداد کتابهای مربوط به حوزه دین و دفاع مقدس را بر اساس اطلاعات ثبت شده در سامانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بالغ بر ۴۰ هزار اثر مکتوب برشمرد که مجوز انتشار آنها در نمایشگاه مجازی قرآن کریم فراهم شده و افزود: اجازه عرضه و فروش تمام کتابهایی در نمایشگاه قرآن فراهم شده که مجوز چاپ آنها مربوط به ابتدای سال ۱۳۹۲ تا پایان اسفند ۹۹ بوده و منتشر شده است.
خدمتکار افزود: خانه کتاب و ادبیات ایران به عنوان مجری بخش فروشگاهی نمایشگاه قرآن انتخاب شده است. به عبارت دیگر وقتی یک بازدیدکننده وارد سامانه نمایشگاه مجازی قرآن و بخش فروش آن میشود، به سامانه خانه کتاب منتقل میشود.
وی درباره بخش محتوایی نمایشگاه قرآن گفت: تلاش داریم تا مجموعههای شاخص و ممتاز را که در فضای مجازی خدماتی ارائه میدهند، شناسایی کرده و زمینه حضور آنها را در نمایشگاه مجازی قرآن فراهم کنیم و تمام موسسات و مراکز قرآنی و دینی در که در بستر فضای مجازی فعالیت دارند، در این نمایشگاه حضور خواهند داشت.
خدمتکار افزود: ثبت نام برای حضور ناشران و موسسات قرآنی از (فردا) ۲۳ فروردین شروع میشود و به مدت پنج روز تمام ناشران و موسسات و مراکز قرآنی که مایل به حضور در نمایشگاه قرآن هستند، میتوانند در سامانه مربوطه ثبت نام کرده و بعد از مرحله ثبت نام، کار ارزیابی و پالایش آنها انجام خواهد شد و آنگاه میتوان آماری از میزان حضور ناشران و موسسات قرآنی ارائه کرد.
نمایشگاه بین المللی قرآن کریم تا سال ۹۸ بیست و هفت دوره توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ماه مبارک رمضان برگزار میشد که از سال گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا این نمایشگاه برگزار نشد و امسال به صورت مجازی میزبان علاقهمندان خواهد بود.