ديگر در مقابل اقدامات دولت رام الله سكوت نخواهيم كرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۱۵
گروه هاي مقاومت فلسطين:

ديگر در مقابل اقدامات دولت رام الله سكوت نخواهيم كرد

گروه هاي مختلف فلسطيني با اشاره به اقدامات صهيونيستي تشكيلات خودگردان فلسطين تاكيد كردند: ديگر در مقابل اقدامات دولت رام الله سكوت نخواهند كرد.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فلسطين امروز، گروه هاي مختلف فلسطيني تاكيد كردند: آنچه امروز عليه مقاومت فلسطين و هوادارانش در كرانه باختري شاهد هستيم، وارد مرحله خطرناكي شده است.

گروه هاي فلسطيني در كنفرانس مطبوعاتي مشتركي كه در غزه برگزار كردند با ابراز ناخرسندي از اقدامات دولت خودگردان تاكيد كردند: اقدامات تشكيلات خودگردان در رام الله و محاكمه مجاهدان و مقاومت كنندگان فلسطيني در محاكم قضايي و افزايش ربايش هواداران مقاومت فلسطين در حاليكه فقط چند ساعت از به آتش كشيدن مسجدي توسط صهيونيست ها نمي گذرد، پس از بازديد اشكنازي از بيت لحم بسيار زشت و شرم آور است.

گروه هاي فلسطيني تصريح كردند: تشكيلات خودگردان فلسطين به روش رژيم صهيونيستي در بازداشت و محاكمه مبارزان فلسطيني عمل مي كند و زندان هاي خود را به روي صهيونيست ها مي گشايد تا با آنها تبادل نظر كند و همان گونه كه دشمن صهيونيست ما را به اسارت مي گيرد دولت فلسطين نيز ما را اسير مي كند.

اين گروه ها با اشاره به خيانت تشكيلات خودگردان در خصوص اسرا بيان داشتند: كاسه صبرمان به سر آمده و تجربه آشتي و مهلت لازم براي آن را پشت سر گذاشته ايم و به اندازه كافي بر خشم خود غلبه كرده و زخم هايمان را تحمل نموده ايم اما امروز مي گوييم كه سكوت ديگر به پايان رسيده است./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار