افتتاح دانشکده دندانپزشکي در بوشهر
دکتر غلامرضا حيدري در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در بوشهر، با اشاره به افتتاح دانشکده دندانپزشکي در بوشهر تصريح کرد: با تاييد وزارت بهداشت اين دانشکده بزودي به بهره برداري مي رسد.
وي افزود: مجوز ايجاد دو رشته phd و کارشناسي ارشد پرستاري در رشته جراحي داخلي و کارشناسي رشته بهداشت عمومي، و همچنين در رشته پزشکي، تخصص در رشته هاي پزشکي اجتماعي، داخلي و اطفال را از وزارت بهداشت گرفته ايم که در بعضي از اين رشته ها در سال جاري و سال آينده دانشجو پذيرش خواهد شد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي بوشهر اظهار داشت: با هزينه يک ميليارد تومان، ساختمان پرديس دانشگاه را که 15 سال از شروع ساخت آن مي گذشت، به بهره برداري رسانديم که در اين ساختمان يکي از مدرنترين سالن هاي ويدئوکنفرانس کشور، سالن آمفي تئاتر مدرن، کتابخانه مرکزي، سالن ورزشي و نمازخانه در همين ترم با حضور مقامات وزارت بهداشت افتتاح مي شود و همه فضاي فيزيکي لازم دانشگاه تا يك و نيم سال آينده به بهره برداري مي رسد.
حيدري تصريح کرد: در زمينه تحقيقاتي نيز در چند ماه اخير از يک مرکز تحقيقاتي به سه مرکز تحقيقاتي طب گرمسيري، طب هسته اي و طب زيست مولکولي رسيده ايم که همه با نام خليج فارس مزين شده اند و با وجود اين سه مرکز تحقيقاتي، به پژوهشکده تحقيقاتي تبديل خواهيم شد./انتهاي پيام/