کد خبر:۹۳۰۳۳۹
با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛

مجوز اجرای آزمون بسندگی زبان عربی در دانشگاه الزهرا تمدید شد

مجوز اجرای آزمون بسندگی زبان عربی در دانشگاه الزهرا (س)، بر اساس نظر کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش زبان و ادبیات عربی برای سال‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و ۱۴۰۱-۱۴۰۰ تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجوز اجرای آزمون بسندگی زبان عربی در دانشگاه الزهرا (س) با همکاری دانشگاه التنال کشور اردن، بر اساس نظر کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش زبان و ادبیات عربی برای سال‌های ۱۴۰۲-۱۴۰۱ و ۱۴۰۱-۱۴۰۰  تمدید شد.

 

دانشگاه الزهرا (س) تنها دانشگاه رسمی کشور است که توانسته مجوز برگزاری این آزمون را در رقابت با دانشگاه‌های تهران و مشهد دریافت کند.

پیشتر نیز این آزمون ۴ بار به صورت رسمی و ۲ بار به صورت آزمایشی از سوی این دانشگاه برگزار شده که نحوه برگزاری ۳ مورد از آزمون‌های رسمی به صورت کاملا مجازی بوده که این نحوه برگزاری جزو نادر آزمون‌هایی است که در رشته عربی رخ داده است.

گفتنی است؛ دانشگاه الزهرا (س) در راستای تحقق عدالت علمی و جهت دادن صحیح به آموزش زبان عربی و کارآمد ساختن دانش‌آموختگان بسیاری از گروه‌های علوم انسانی، ضمن عقد تفاهم‌نامه با مرکز التنال اردن درصدد برآمد تا با برگزاری مشترک سنجش چهار مهارت زبانی، برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی (ویژه استادان و مربیان) و برگزاری دوره‌های فشرده آموزش مهارت‌ها، زمینه برگزاری آزمون بین‌المللی و استاندارد بسندگی زبان عربی را فراهم کند.

ارتقای سطح دانش زبان عربی اساتید و کارشناسان سازمان‌های دولتی و غیردولتی و تربیت کادر متخصص از مهم‌ترین اهداف برگزاری این آزمون است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار