آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۷۸۲
۱۲ اردیبهشت؛

نشست «جایگاه رأی و مشارکت مردم در جمهوری اسلامی از منظر شهید مطهری» برگزار می‌شود

سومین نشست علمی از سلسله نشست‌های دهمین رویداد ملی طریق جاوید با موضوع «جایگاه رأی و مشارکت مردم در جمهوری اسلامی از منظر شهید مطهری» فردا، ۱۲ اردیبهشت برگزار می‌شود.

نشست «جایگاه رأی و مشارکت مردم در جمهوری اسلامی از منظر شهید مطهری» برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین نشست علمی از سلسله نشست‌های دهمین رویداد ملی طریق جاوید با موضوع «جایگاه رأی و مشارکت مردم در جمهوری اسلامی از منظر شهید مطهری» به همت مرکز فرهنگی دانشجویی امام، ولایت فقیه و انقلاب اسلامی با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره)، به مناسبت بزرگداشت روز معلم یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ ساعت ۲۲ برگزار می‌شود.


 ولایت فقیه و انقلاب اسلامی، این نشست با حضور علی مطهری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی، به صورت آنلاین برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به صفحه رسمی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی به آدرس www.instagram.com/isojd و یا از طریق پایگاه اطلاع رسانی جماران در این نشست شرکت کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار