نشريات دانشجويي برتر دانشگاه اميركبير حمايت ميشوند
مهندس روزبهاني در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: دانشگاه صنعتي اميركبير در حال حاضر داراي 56 نشريه فعال، شش نشريه لغو امتياز شده و 47 نشريه در شرف مجوز گرفتن است.
وي افزود: بعد از لغو نشرياتي كه چند سال پيش به علت انتشار انواع مطالب غيرديني و غيراخلاقي صورت گرفت، مجوزهاي نشريات كمي محتاطانه و با رعايت مسائل بيشتري صادر ميشود.
مديركل فرهنگي دانشگاه اميركبير در ادامه با بيان اينكه بعد از اين جريانات رغبت كمتري به انتشار نشريات دانشجويي را شاهد بوديم، يادآور شد: از تابستان امسال كميته انتشارات شكل گرفته و به سمت رونق نشريات دانشجويي در حال حركت هستيم.
روزبهاني اظهار داشت: نشريات دانشجويي نبايد رايگان در اختيار دانشجو قرار بگيرد بلكه بايد با يك قيمت حداقلي ارائه شود تا نقاط قوت و ضعف نشريات را به دست بياوريم.
وي همچنين تصريح كرد: در يك سال گذشته نشريات دانشجويي با يك حالت نيمه رونقي روبرو بودند كه امسال با برگزاري كلاسهاي آموزشي براي صاحبان نشريات به رونق فعاليتهاي نشرياتي افزوده خواهد شد.
مديركل فرهنگي دانشگاه اميركبير در ادامه به ارتقاي كيفي نشريات علمي اشاره كرد و گفت: نشريات دانشجويي بايد بر پايه فعاليتهاي نشرياتي دانشجويان و همچنين استفاده از نظرات اساتيد دانشگاه استوار باشد.
روزبهاني در پايان حمايت از نشريات برتر دانشجويي را يادآور و ابراز داشت: تعداد دانشجويان همكار، چاپ منظم و درصد مطالب توليدي توسط دانشجويان و اساتيد دانشگاه مولفههاي امتيازدهي به نشريات است./انتهاي پيام/