آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۱۶۶۵

عون: مذاکرات با صهیونیست‌ها نباید همراه با پیش‌شرط باشد

رئیس جمهور لبنان ضمن رد هر گونه پیش‌شرط در مذاکرات غیر مستقیم با صهیونیست‌ها، بر اهمیت تصحیح مرز‌های دریایی این کشور بر اساس قوانین و نظام بین‌الملل تأکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نمایندگان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی سه شنبه (روز گذشته) گفتگو‌های غیر مستقیم خود را در منطقه مرزی با سرزمین اشغالی از سر گرفتند.

شبکه خبری المیادین گزارش داد که میشل عون رئیس جمهور لبنان از طریق نمایندگان این کشور در جریان جزئیات این نشست قرار گرفته است.

عون خطاب به هیأت مذاکره کننده لبنانی گفته است که نباید ادامه مذاکرات، همراه با پیش‌شرط باشد.

این مذاکرات پس از توقف پنج ماهه، با تلاش آمریکا، مجددا بین لبنان و رژیم صهیونیستی به صورت غیر مستقیم آغاز شد.

ریاست جمهوری لبنان هم خبر داد که هیأت آمریکایی خواستار منحصر کردن مذاکره بر سر خط مدنظر لبنان و رژیم صهیونیستی در سازمان ملل شده است.

به گفته این نهاد لبنانی، مسئله مطرح شده از سوی آمریکا، بر خلاف طرح لبنان و اصل مذاکره بدون پیش‌شرط است.

عون پس از نشست مذکور، بر اهمیت تصحیح مرز‌های دریایی لبنان بر اساس قوانین و نظام بین‌الملل تأکید کرد.

آمریکا بیش از ده سال است که به دنبال مذاکره میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی است، اما سال گذشته با اعلام چراغ سبز از سوی هر دو طرف، گفتگو‌ها در ماه اکتبر آغاز شد و پس از یک هفته متوقف شد.

لبنان و رژیم صهیونیستی بر سر مالکیت ۸۶۰ کیلومتر مربع از خط ساحلی دریای مدیترانه اختلاف دارند و هرکدام می‌گویند که این مساحت در داخل منطقه اقتصادی خود قرار دارد.

به گفته رسانه‌های لبنانی در دور پیشین گفت‌و‌گوها، تیم مذاکره کننده که از افسران و کارشناسان ارتش لبنان تشکیل شده بود، نقشه جدیدی را ارائه کردند که طبق آن ۱۴۳۰ کیلومتر مربع دیگر از مساحت خط ساحلی مدیترانه متعلق به لبنان است.

رژیم صهیونیستی سال‌هاست از منابع نفتی و گازی دریای مدیترانه استفاده می‌کند؛ دولت لبنان تاکنون به دلیل مخالفت این رژیم و دولت آمریکا هیچ برداشتی از میادین نفتی و گازی مشترک نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار