کد خبر:۹۳۲۳۱۲
دستاورد یک شرکت دانشی؛

صندوق نوآوری از تولید پروتز‌های جایگزین بافت استخوان زانو و لگن حمایت می‌کند

یک شرکت دانش‌بنیان، ​پروتز مفصل زانو و لگنی را تولید کرده است که مانند پروتز‌های قبلی به استخوان پیچ نمی‌شود بلکه به عنوان جایگزین بافت استخوانی عمل می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، هادی جواهری مدیرعامل شرکت خدمات پزشکی دوستان نیک در مورد محصولات این شرکت گفت: انتقال دانش و فناوری تولید کاشتنی‌های ارتوپدی و توسعه صنایع مرتبط یکی از اهداف شرکت است. شرکت ما تحت لیسانس شرکت مدکتای سوئیس (Medacta) اولین تولیدکننده مفاصل زانو و ران در ایران است.

 

وی ادامه داد: این محصول با نمونه‌هایی که به استخوان پیچ می‌شوند متفاوت است؛ به این شکل که پزشک بافت استخوانی را بریده و خارج می‌کند و مفصل‌های تولیدی ما را جایگزین می‌کند. در حال حاضر سه محصول مفصل زانو، مفصل لگن و بای پولار (نیمه مفصل لگن) عمده‌ترین تولیدات ما را تشکیل می‌دهد. البته محصولات دیگری نیز تولید می‌کنیم که به دلیل تقاضای کم بازار نسبت به این محصولات، در تعداد محدود تولید می‌شود.

 

جواهری در مورد سهم بازار و میزان ظرفیت تولید این محصول نیز توضیح داد و گفت: نیاز بازار به میزان حمایت دولت از عمل‌های ارتوپدی در بیمارستان‌های دولتی بستگی دارد، به عنوان مثال در زمان اجرای طرح سلامت و افزایش حمایت دولت میزان تقاضا برای اینگونه عمل‌ها نیز افزایش یافت و به همان میزان تقاضای بیشتری برای محصولات ما وجود داشت، اما در سال جاری میزان تقاضا نصف شده بود و نزدیک به ۲۲ هزار عمل زانو و همین مقدار عمل لگن و حدود ۷۰ هزار عمل بای پولار در کشور داشتیم که ما نزدیک به ۱۸ درصد از این بازار را تامین کردیم.


مدیرعامل شرکت خدمات پزشکی دوستان نیک در مورد طرح توسعه‌ای و افزایش ظرفیت تولید در این شرکت نیز تصریح کرد: تا پایان سال جاری، ۷۵ درصد افزایش فروش را ثبت خواهیم کرد و در سال آینده نیز می‌توانیم با توان کنونی شرکت، میزان فروش را تا ۱۲۰ درصد افزایش دهیم. با وجود اینکه برای تصاحب سهم ۵۰ درصدی بازار هدف‌گذاری کردیم، اما به‌طور حتم ۳۵ درصد از بازار را در سال آینده در اختیار می‌گیریم.


وی در مورد برنامه‌های صادراتی این شرکت نیز گفت: هنوز موفق به اخذ مجور فروش در اروپا یا CE نشدیم و در تلاش هستیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن این مجوز را دریافت کنیم تا امکان صادرات این محصول به اروپا را نیز داشته باشیم. البته تمامی تست‌های آزمایشگاهی مورد نیاز برای اخذ این مجوز انجام شده و اقدامات آن در حال انجام است.


جواهری در مورد برنامه آینده شرکت نیز گفت: زمینی را در پارک علم و فناوری سرزمین ایرانیان گرفتیم و در نظر داریم که کارخانه جدید خود را در این محل احداث کنیم. در حال برنامه‌ریزی برای خرید تجهیزات و طراحی کارخانه هستیم و برای تامین ۱۰۰ درصدی نیاز کشور و امکان صادرات نیز برنامه‌ریزی کرده‌ایم.


مدیرعامل شرکت خدمات پزشکی دوستان نیک در مورد استفاده این شرکت از تسهیلات تولید صنعتی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز تصریح کرد: برای تولید مفصل زانوی جدید از صندوق نوآوری و شکوفایی تقاضای تسهیلات کردیم که ۱۲ میلیارد تومان مصوب شد و تاکنون ۸ میلیارد آن را دریافت کرده‌ایم. این مبلغ برای خرید مواد اولیه و واردات دستگاه‌های مورد نیاز استفاده شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار