آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۲۸۱۷

حمله نظامیان صهیونیست به فلسطینی‌ها در مناطق مختلف

براساس گزارش رسانه‌ها، نظامیان صهیونیست در مناطق مختلف در سرزمین‌های اشغالی به فلسطینی‌ها حمله کرده و در محله شیخ جراح و باب العامود ۷ نفر را مجروح و تعدادی را بازداشت کرده‌اند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ادامه حملات نظامیان صهیونیست به فلسطینیها در محله شیخ جراح در قدس شرقی، شامگاه یک شنبه به وقت محلی، دست کم 7 فلسطینی مجروح شدند.

به گزارش شبکه الجزیره، نظامیان صهیونیست همچنین در باب العامود در مسجدالاقصی نیز در حال حمله به فلسطینیها و پراکنده کردن آنها از اطراف این مکان مقدس هستند.

این گزارش اضافه کرد، نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین تعدادی از معترضان فلسطینی را در محله شیخ جراح و باب العامود بازداشت کرده‌اند.

شبکه تی‌آرتی ترکیه نیز خبر داد که نظامیان صهیونیست تظاهرات فلسطینیان در شهر حیفا را سرکوب کرده که طی آن چند فلسطینی مجروح شدند.

همچنین در نقاط مختلف دیگر نیز اوضاع در فلسطین اشغالی پرتنش گزارش شده است. از جمله در محله التور در بیت المقدس نظامیان صهیونیست به سمت یک امدادگر گلوله پلاستیکی شلیک کردند و به سمت آمبولانسها که درحال انتقال مجروحان بود نارنجک پرتاب کرده اند.

براساس گزارش رسانه‌ها، درگیری‌های دیگری نیز در «باب الساهرة» در قدس اشغالی میان فلسطینیان و نظامیان رژیم صهیونیستی گزارش شده است.

چند فلسطینی نیز در درگیری‌ها با نظامیان رژیم صهیونیستی در دو روستای «العیسویه» و «الطور» مجروح شده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار