کد خبر:۹۳۳۲۱۶
مخبر خبر داد

۳۰ میلیون دوز کوو ایران برکت در شهریور تحویل وزارت بهداشت می‌شود/ تحویل یک میلیون دوز تا آخر ماه

رئیس ستاد فرمان اجرای امام (ره) گفت: در کشور به دنبال این هستیم که در صورت نیاز هرگونه واکسن را در اختیار مردم قرار گیرد. واکسن فایزر تولید داخل در مرحله تست انسانی بوده و با اجازه وزارت بهداشت تست انسانی آن انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مراسم رونمایی از اولین واکسن ایرانی «کوو ایران برکت» در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد فرمان اجرای امام (ره) امروز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت برگزار شد.


محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ابتدای این مراسم با تبریک عید فطر گفت: اینکه چگونه یک مکانی در ظرف ۵ ماه به بزرگترین سایت تولید واکسن تبدیل می‌شود ناگفته‌های زیادی دارد.

او افزود: آغاز تولید واکسن از بعد مسائل مالی و رسیدن به قدرت نبوده است. در وزارت بهداشت هم شاهد فعالیت‌های ما بودند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تست سریع را دو تا سه هفته از طریق دانشمندان ستاد تولید و انجام شد. در ستاد اجرایی فرمان امام هر داروی که بر کرونا موثر بود تولید شد. برای مثال رمدسیویر یکی از نایاب‌ترین و گران‌ترین دارو‌ها بود، اما با تولید داخلی به وفور تولید شده و در اختیار بیماران با قیمت اندک قرار گرفت.

مخبر افزود: تولید واکسن از ویروس کشته در خط یک به بهره برداری رسیده است. اما بعد از نتیجه تست سوم آماده تحویل این واکسن هستیم. البته ستاد در زمینه واکسن‌های متعددی فعالیت کرده و بسیاری از این واکسن‌ها در مرحله تست انسانی هستند.

او ادامه داد: در کشور به دنبال این هستیم که در صورت نیاز هرگونه واکسن را در اختیار مردم قرار گیرد. واکسن فایزر تولید داخل در مرحله تست انسانی بوده و با اجازه وزارت بهداشت تست انسانی آن انجام می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تولید واکسن افتخار بزرگی است در کل دنیا ۵ کشور تولید واکسن دارد و تعادل بین تولید و توزیع واکسن در دنیا وجود ندادند.

مخبر گفت:هم اکنون تولید انبوه زا آغاز کرده ایم و تا پایان ماه یک میلیون دوز دارو را تحویل می‌دهیم و در خرداد تا چهار میلیون و در تیر ۱۰ میلیون و مرداد ۲۰ میلیون و شهریور ۲۰ تا ۳۰ میلیون دوز تولید و تحویل داده می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این نگرانی درباره عدم استفاده این حجم از تولید وجود دارد، اما سازمان غذا و دارو خواستار امکان ایجاد صادرات به منطقه را دارد.

مخبر گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده این واکسن کمترین عوارض را دارد و بیشترین اثربخشی را داره است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار