عرضه نرم افزار شيطان شناسي در نمايشگاه بين المللي قرآن
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، اين نرم افزار شامل 5 بخش مجموعه مباحث مربوط به شيطان در آيات قرآن، روايات، ادبيات فارسي و معارف ديني است.
مجموعه آيات قرآني مربوط به شيطان، ترجمه و نيز تفاسير آن از منابع معتبر شامل مجمع البيان، الميزان، روضه الجنان و تفسير نمونه بخش هايي از اين نرم افزار است.
همچنين روايات مربوط به شيطان از آثار معتبر به ويژه نهج البلاغه و اصول کافي و نيز بررسي مباحث مربوط به شيطان در ادبيات فارسي به ويژه در اشعار از بخش هاي ديگر اين نرم افزار است.
در اين نرم افزار بحث روان شناختي شيطان به عنوان موضوعي جديد و فلسفه هاي شيطاني غرب و سوء تفاهمات فلسفي در اين باره نيز بررسي شده است.
معرفي گروه هاي مختلف شيطاني و علائم و نشانه هاي آنها و نيز مقالات و اطلاعات مکتوب درباره فعاليت اين گروه ها از ويژگي هاي اين نرم افزار است.
همچنين ارائه گزيده اي از تصاوير برخي آثار سينمايي مانند هري پاتر، ارباب حلقه ها و پايان روزگار و نقد و بررسي اين آثار سينمايي و اهداف توليد آن از ديگر بخش هاي نرم افزار شيطان شناسي است./انتهاي پيام/