کد خبر:۹۳۴۱۹۰

«زندگی پس از زندگی» جمعه‌ها از شبکه چهار پخش می‌شود

این برنامه در ۳۴ قسمت به تولید رسید و ۳ قسمت دیگر از این برنامه باقی مانده است که هر جمعه روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، برنامه «زندگی پس از زندگی» در ایام ماه رمضان روی آنتن شبکه چهار سیما رفت و بعد از عید فطر نیز پخش آن ادامه پیدا کرد.

«زندگی پس از زندگی» با اجرا و تهیه کنندگی عباس موزون به ماجرای تجربه‌های نزدیک به مرگ می‌پردازد که هر روز عصر ساعت ۱۸:۳۰ به پخش می‌رسید.

این برنامه در ۳۴ قسمت به تولید رسید و ۳ قسمت دیگر از این برنامه باقی مانده است که هر جمعه روی آنتن شبکه چهار سیما می‌رود.

همچنین با اتمام این سه قسمت کل ۳۴ قسمت برنامه «زندگی پس از زندگی» روز‌های جمعه در طول سال از شبکه چهار سیما بازپخش می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار