
کد خبر:۹۳۴۷۰۵
انتقال اسدالله یکتا به بخش مراقبتهای ویژه
اسدالله یکتا بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون بعد از ابتلا به ویروس کرونا، ساعاتی قبل به دلیل گرفتگی قلبی به بخش مراقبهای ویژه (icu) منتقل شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اسدالله یکتا بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون که روز بیستم اردیبهشت ماه به سبب ابتلاء به ویروس کرونا و درگیری ۳۰ درصدی ریه این بازیگر در بیمارستان بستری شده بود، عصر روز یکشنبه (۲۷ اردیبهشت ماه) به دلیل گرفتگی قلبی به بخش مراقبهای ویژه (icu) بیمارستان نیکان منتقل شد.
خبر انتقال به بخش مراقبتهای ویژه، مانند ابتلاء و بستری شدن یکتا در بیمارستان را محمد یکتا فرزند این بازیگر دوستداشتنی و پیشکسوت اعلام کرده است.
محمد یکتا همچنین با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام پدرش ضمن اعلام این خبر از مردم خواست برای اسدالله یکتا دعا کنند و نوشته است: محتاج دعای شما عزیزان هستیم یقیناً با دقت بالای پزشکان، کادر درمان و دعاهای شما به زودی پدرم کنارمان خواهند بود…»
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.