به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمدصادق کوشکی یادآور شد: در این سالها اتفاقات تلخی در سینمای کشور رخ داد؛ سینمای کشور در این سالها عملاًً در اختیار ۲ گروه بود که با تبانی یکدیگر ضربات جبرانناپذیری به سینما زدند. یک دسته افرادی بودند که به سینما آمدند تا با پولشویی کاسبی کنند یا فیلمهای بفروش بسازند که نتیجه این اتفاق انحطاط هنر و ارزشهای انسانی و فرهنگی و قربانی شدن ارزشها در مسلخ پولهای کثیف بود.
این کارشناس فرهنگی تأکید کرد: دسته دوم طیفهای سیاسی و جریانات سیاسی بودند که تلاشکردند تا سینما را به خدمت اهداف قدرت طلبانه خودشان بکشانند. بخشهای افراطی جناح اصلاحات آمدند و به شکل افراطی نگاه ابزاری به سینما کردند که در خدمت قدرتطلبی اینها قرار گیرد. در نهایت این ۲ گروه با هم ائتلاف کردند و در عمل سینمای ایران به ورطهای افتاد و به درهای پرت شد که محصولش ساخت فیلمهای کمدی پایینتنهای بود.
وی در ادامه اظهار داشت: سینما باید ارزشهای متعالی انسانی را مطرح کند. بهخصوص سینما در کشوری، چون جمهوری اسلامی ایران باید حامل ارزشهای ایرانی- اسلامی باشد، اما اسفا که در دوره آقای روحانی سینمای تجاری به ورطه شوخیهای پایینتنهای سقوط کرد و به حضیض ذلت رسید.
منبع: سینماپرس